NUUUU va cazati la 'Hotelul Cassa Blue Mangalia'
Am ajuns la Mangalia luni dimineata si cautand cazare am dat peste aceasta unitate, Hotel Cassa Blue. De la prima vedere eu nu am fost multumita nici de camera, nici de proprietar, care isi foloseste angajatii asemeni unor sclavi, domnul in varsta se comporta ca un dictator. In fine, am urcat am vazut camera si baia, totul vechi, cu miros. Am platit 450 lei pentru 5 nopti, proprietarul sustinand ca daca ceva nu ne convine ne returneaza banii. Vorbe-n vant.
Dupa prima noapte de cazare, cu pureci si tot felul de muscaturi pe corp am pornit sa cautam cazare. Nici plaja din Mangalia nu ne-a facut o impresie buna, mica, cu alge si miros...
Am gasit o plaja foarte frumoasa, intre Saturn si Venus - Venusian Beach, pe care o recomand cu cea mai mare placere. Cazare am gasit la o garsnier de lux, aproape de noua plaja, cu 100 lei pe noate, cu 10 lei mai mult fata de localul amintit anterior - Cassa Blue Mangalia, care apropo e si departe de plaja din Mangalia.
Ne-am intors sa ne luam banii inapoi, promisi, si am fost tratati foarte urat, m-a numit mahalagioaica, inca regret ca nu l-am inregistrat pe proprietar cum tipa la mine. In final ne-a retinut banii pe 2 nopti, 180 lei - noi am dormit o singura noapte acolo si ne-a dat doar 270 inapoi JAFFFFFF. Una arata pe internet si cu totul altfel se vede in realitate.
Asadar, inainte sa va cazati cautati pana gasiti ceea ce va place si nu va lasati calcati in picioare de oameni care nu au scrupule, care se cred dictatorii si cu siguranta au indragit regimul comunist. Sunt banii nostrii si trebuie sa ni se respecte drepturile. Daca va doriti un concediu placut NUUUU VA CAZATI LA "HOTEL CASSA BLUE MANGALIA" - notiunea de hotel intra doar in nume nu la servicii. NU NU NU
Trimis de Magdalena sze in 23.08.11 13:39:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MANGALIA. A mai fost în/la: Brasov, Cluj, Cisnadioara
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Magdalena sze); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.81088056 N, 28.57772978 E - neconfirmate încă
@Magdalena sze: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo! -- Te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
- Jul.2023 Un sejur minunat — scris în 29.07.23 de Hadrian22 din TARGOVISTE - RECOMANDĂ