Am ajuns la hotel Malibu, pt un sejur de 2 nopti de Rusalii. Stiam ca check-in ul se face incepand cu ora 16 si ca early arrival ul si late check out ul se platesc, daca exista disponibilitate.
Parcarea hotelului este destul de mica, dar e in regula, te descurci.
Micul dejun este bogat si bine aprovizionat.
Cand am ajuns in camera, am observat ca erau foarte multe insecte (gargarite :)) pe absolut toate balcoanele. Nu am zis nimic, am banuit ca este datorita vecinatatii cu lacul Tabacarie. Seara, cand am intrat in camera, am observat mai bine faptul ca erau cateva fire de par pe cearcaf. Fiind foarte obositii, nu am mai coborat la receptie, ci le am indepartat noi. Totusi a doua zi, cand am coborat la micul dejun, i am comunicat receptionistei situatia cu cearceaful si cu insectele dupa balcon. Ea mi a spus ca puteam fara probleme sa anunt acest lucru cand l am observat, seara. Noi am mers sa luam micul dejun, iar la intoarcerea in camera situatia a fost remediata.
Plaja hotelului are umbrele pentru mai mult de jumatate din sezlongurile disponibile. Eu cand am ajuns pe plaja, am intrebat baieti de la plaja/piscina daca sezlongurile se pot rezerva sau daca se poate lasa prosopul (cu toate ca acest lucru era mentionat si pe o pancarda, ca nu se poate rezerva sezlongul), baietii m-au informat ca nu se pot rezerva sezlongurile, ceea ce este un lucru bun. Totusi, a doua zi, dupa ce am luat micul dejun si am iesit la plaja, am vazut ca erau destul de multe sezlonguri blocate cu prosoape, sezlonguri ce erau sub umbrele. Noi in acel moment nu aveam de ales decat sa stam in soare. In acel moment am chemat pe unul dintre baietii de la piscina/plaja. Acesta a eliberat sezlongurile de prosoape, si a depozitat prosoapele la bar. Noi ne am asezat pe acele sezlonguri. Dupa aproximativ 1 ora au inceput sa vina si din persoanele care blocasera sezlongurile. In momentul in care m-au intrebat daca am vazut cumva prosoapele lor, i-am directionat catre baietii de la piscina si le am spus ca sezlongurile nu se blocheaza.
Ca si concluzie, consider ca nu este vina hotelului, atat timp cat este afisat faptul ca nu se rezerva sezlongurile si cat timp personalul hotelului informeaza acest lucru. Doar ca unii oamenii au niste apucaturi proaste (indiferent ca stau la 2* sau la 5*), confunda faptul ca daca iti platesti un sezlong pe o plaja privata si pleci sa mananci, e in regula sa il tii blocat pana te intorci, la doar l-ai inchiriat pe toata ziua, cu sezlonguri gratuite de la hotel, care nu se pot rezerva. Acest lucru se intampla si prin alte tari, prin Antalya sau Bulgaria, etc, ma rog, ati inteles ideea.
In rest hotelul este foarte bine pozitionat, iar seara este liniste, nu ai probleme cu muzica de la cluburi cum se intampla mai spre nordul statiunii. Personalul hotelului este saritor, nu am nemultumiri.
Trimis de jamesbond12 in 19.08.16 22:43:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (jamesbond12); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@jamesbond12: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
----
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 67&ridAnt=72383
- Jun.2024 Vacanta Malibu - Dezamagire totala — scris în 25.06.24 de ux134490 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2023 Vacanta perfecta! — scris în 24.06.23 de NIMSOC din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Vacanta in pandemie — scris în 09.08.21 de flanda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Bravo! — scris în 20.07.21 de volf din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 O vacanta foarte reusita — scris în 05.07.21 de carmenmaria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Vacanţă plăcută la Malibu — scris în 12.10.19 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel excelent pentru iubitorii de piscine — scris în 11.09.19 de carmenmaria din BUCURESTI - nu recomandă