Buna ziua tuturor! Asa cum am promis voi scrie cateva impresii de vacanta. De 6 ani de zile concediul la mare ni -l petrecem in Turcia pentru ca ne ofera ceea ce dorim : relaxare totala cu confort psihologic sporit. Si la anul tot acolo vom merge dar cu siguranta undeva spre sfarsitul lui august vom reveni la Malibu pt ca ne -a placut.
Coborasem din masina dp autostrada si ne asteptam sa gasim loc in parcare si un baiat care sa ne ajute cu bagajul... dar nu a fost sa fie :) totusi spre norocul nostru ne -a facut dl de la paza rost de un loc atat de bun ca nu am vrut sa mai miscam masina de acolo 7 zile;)
Receptionera ne -a oferit cheia si dupa cum platisem camera noastra o dubla standard era la etajul 2 cu vedere la mare. Impecabila. Culori foarte placute, crem si nude, mobilier modern si de calitate. Am aflat abia dupa ce am facut check ou-tul ca 201 era singura camera din hotel cu mobilier nou nout :) S -a intamplat la plecare ca vecinii din fata sa plece iar cameristele mi -au prezentat apartamentul acela care avea mobilier elegant dar inchis la culoare si care chiar nu arata a vechi. Dansele mi -au spus ca tot mobilierul va fi schimbat recent.
Curatenia, prosoapele si lenjerie au fost fara cusur. Atat de proadpat si reconfortant totul incat nu pot spune decat : nota 10. Baia micuta dar ingrijita si cu tot ce trebuie in ea, halate si papuci care ne prindeau bn zilnic cand mergeam la sauna.
mic dejun diversificat! de la ora 7 -10 .Copiii mofturosi si neobisnuiti sa manance dimineata le faceam cate un sandwich si un fruct pe care le luam la plaja unde stateam apoi pana ne "gonea " caldura caci am prins vreme buna .
plaja faina chiar in fata hotelului cu sezlonguri si prosoape mereu mai multe decat necesar, piscina micuta dar de folos - copiii mai mult acolo stateau.
Personal dragut, cv miscare pt copii si adulti, muzica galagioasa din punctul meu de vedere.
Am uitat un bagaj in camera, am sunat si am dat adresa. Am primit bagajul si multumesc personalului pt efort. Sincer nu m - au uimit ci mi s- a parut normal sa se comporte astfel .
La amiaza mergeam la sauna , seara pe terase si in Satul de vacanta! nu ne -a lipsit nimic si am fost incantati de genul asta de concediu.
Singura noastra problema a fost legata de tantari! Fetita cea mica concluzioneaza : HOTEL BUN DAR TANTARI RAI.
La plecare din Mamaia am vizitat alte cateva hoteluri : am facut alegerea cea mai buna. Vom reveni la Malibu.
Pretul a inclus md pt copii si ~400 lei vedere la mare
Trimis de sens in 04.09.15 19:31:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sens); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@sens - Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=767
- Jun.2024 Vacanta Malibu - Dezamagire totala — scris în 25.06.24 de ux134490 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2023 Vacanta perfecta! — scris în 24.06.23 de NIMSOC din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Vacanta in pandemie — scris în 09.08.21 de flanda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Bravo! — scris în 20.07.21 de volf din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 O vacanta foarte reusita — scris în 05.07.21 de carmenmaria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Vacanţă plăcută la Malibu — scris în 12.10.19 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel excelent pentru iubitorii de piscine — scris în 11.09.19 de carmenmaria din BUCURESTI - nu recomandă