Am fost si noi de curand la Hotel Malibu in perioada Rusaliilor 3 nopti. Am luat apartamentul 607 la ultim etaj.
Placut impresionati de pozitia hotelului, chiar pe plaja, cu piscina extrem de curata, domnul care se ocupa cu intretinerea o curata de dimineata devreme, era impecabil de curata si serviciile de la piscina exemplare, cum ajungeai, veneau sa iti ofere sezlongul - gratuit pentru clientii hotelului- si sa te ajute daca doresti ceva.
Micul dejun ok dar deloc variat, tipic romanesc, omleta, carnaciori, cremwursti, oua, salam, rosii castraveti si sucuri.
Camere curate, se facea curatenie zilnica, puteai sa alegi orele la care doresti curatenia, ce doresti sa se curate, etc, prosoape extrem de curate si schimbate foarte des, halate de baie, papuci de unica folosinta, trusa de baie, cada cu jacuzzi, balconul foarte ok dar cam stramtut dar vedere extrem de placuta pe plaja, camera curata, dar mobilierul gen lemn cam... nu foarte modern desi foarte bine intretinut, aer conditionat in ambele camere, patul extrem de comfortabil si lat, schimbat asternutul zilnic... extrem de placut sejurul si clar vom reveni fara nicio ezitare in august!
Recomand din suflet hotelul merita clar raport calitate pret, nu am poze la indemana dar este cu mult mai frumos in realitate decat pe site.
Trimis de delia07* in 02.06.15 15:45:49
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (delia07*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@delia07: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@delia07 - Un vot pentru ecou!
Dar nu ma pot abtine sa nu remarc pretul platit, mai mult decat mare... 100 de euro pe noapte? Wow! Eu sincer, nici daca maine as castiga la loto, nu as plati banii astia pentru un asa hotel - tinand cont de pozitie (la intrare in Mamaia, mult pana in bariere), de plaja (care este un pamant uscat, nu nisip) si de apa marii (acolo in golf se strang multe "chestii"); daca mai tin cont si de santierul din jur sau de vegetatia neingrijita... In sfarsit, alegerea va apartine si ma bucur ca v-ati simtit bine - am vrut sa punctez doar pretul imens, in conditii de litoral pustiu!
- Jun.2024 Vacanta Malibu - Dezamagire totala — scris în 25.06.24 de ux134490 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2023 Vacanta perfecta! — scris în 24.06.23 de NIMSOC din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Vacanta in pandemie — scris în 09.08.21 de flanda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Bravo! — scris în 20.07.21 de volf din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 O vacanta foarte reusita — scris în 05.07.21 de carmenmaria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Vacanţă plăcută la Malibu — scris în 12.10.19 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel excelent pentru iubitorii de piscine — scris în 11.09.19 de carmenmaria din BUCURESTI - nu recomandă