Am fost aici de cateva ori si de fiecare data a fost la fel de bine. poate dar preturile care au crescut in timp au fost o cauza de disconfort, dar serviciile aceleasi.
Pensiunea este localizata pe o strada cu vile foarte linistita, in zona centrala a iasului, la care nu se ajunge greu. interiorul pensiunii este absolut superb. de la mobilier si elemente de ornament din lemn masiv pana la galle-uri foarte frumoase, comandate special. camerele sunt mobilate in acelasi stil si sunt foarte curate.
Restaurantul mobilat in acelasi stil cu restul pensiunii, iti ofera o atmosfera intima atat prin amabilitatea personalului cat si prin muzica in surdina. De asemenea, meniul iti ofera o gama bogata de specialitati, si daca nu s-a schimbat nimic de la ultima vizita pe care am facut-o, bucatarul era chiar un francez care pregatea in stil frantuzesc. preturile la masa nu sunt prea mici, asa ca asteptati-va la preturi peste medie.
Cele 4* sunt intradevar reale. daca stati mai multe zile, pretul poate fi usor negociat. atentie ca pensiunea este full, asa ca nu va duceti fara rezervare facuta cu cel putin 3-4 zile inainte.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cosminp); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2012 Hotel Majestic — scris în 26.08.12 de narcisa din BACAU - RECOMANDĂ