am avut un sejur de 5 nopti la Hotel Majestic Olimp, care nu este deloc de 3 stele.
Singurul plus ar fi micul dejun si eventual piscina pt. copiii care vor sa inoate.
prosoapele se schimba la cerere, daca te intalnesti cu camerista si o rogi frumos. Lenjeria nu a fost schimbata.
Cel mai nasol este invecinarea cu hotelurile lasate in paragina.
plaja este sub toata critica la fel si in apa, multe pietre si apa adanca, nu este recomandata pt familii cu copii.
pacat de statiunea Olimp care era frumoasa candva, acum este o ruina.
Trimis de dida2000 in 05.07.18 16:00:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dida2000); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@dida2000: Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 10&ridAnt=86950
Eu am fost in 2016. Inca mai erau deschise Amfiteatru si Belvedere. Panoramic-ul era cuib de... cuci.
Plaja cu pietre (chiar si cea concesionata).
De la Majestic se auzeau muzici, seara. Era destul de dragut.
Imi amintesc ca intrebau turistii in microbuzul care circula prin statiuni, ce e in Olimp? Si angajata exolica: "In Olimp nu e nimc. Doar hoteluri lasate in paragina. "
@cristina47: Da, din pacate are dreptate angajata microbuz-ului cu cea ce-a spus despre Olimp.
Pe de alta parte Olimpul, resp. portiunea incepind cam cu restaurantul Ambasador si pina la vilele de protocol, pt mine este cea mai linistita si ingrijita zona.
Peste citeva saptamini voi fi si eu din nou acolo si sper sa ma pot relaxa putin.
Mai bine asa, cu hoteluri in paragina din care cresc pomi si unde natura se extinde decit tambalau si high live pina ce rasare soarele.
Noi ne-am intors aseară de la acest hotel...
Prosoapele si lenjeria s-au schimbat la 3 zile... fără să cerem noi acest lucru.
@celeste: Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Jun.2024 Hotelul anilor 80 — scris în 24.06.24 de ux134474 din PIATRA-NEAMţ
- Sep.2022 Retur dupa 50 ani! — scris în 06.09.22 de Chaotica din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Nu recomand — scris în 25.09.21 de ux122624 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2021 Hotel si cu bune si cu mai putin bune — scris în 18.09.21 de dianamea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Vă rog frumos, alegeți all-inclusive doar la bulgari sau turci — scris în 20.07.21 de ux121058 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2020 Nu m-a dat pe spate????♀️mediocru, #not.wow.factor????♀️ — scris în 28.08.20 de _Serendipity_ din AG. - nu recomandă
- Jul.2020 Locatia ok, ideala pentru familii cu copii — scris în 08.08.20 de ux116685 din BUCURESTI - RECOMANDĂ