Am fost recent la acest hotel, si n-am ramas cu impresii prea bune.
La prima intrare in camera, aceasta a parut relativ spatioasa, si curata.
Dotarile obisnuite.
Televizor mic, cu receptie de foarte proasta calitate, nimic deosebit in aceasta privinta.
Dusul prevazut doar cu perdea, era imposibil sa faci dus fara sa stropesti bine pe jos baia. De fapt, in camera mea cadita dusului suferise o reparatie grosolan executata, si nu prea resusita, impresia mea a ramas ca pe acolo si scurge apa care acopera podeau baii dupa dus. Podeaua avea sifon de scurgere, dar meseriasul care l-a instalat n-a facut podeaua astfel incat scurgerea sa fie cel mai jos punct, si deci apa se aduna intr-un colt langa WC.
in cele 9 zile cat am stat a acest hotel, lenjeria si prosoapele n-au fost schimbate niciodata.
Camera avea aer conditionat, cu telecomanda aferenta, insa singurul lucru care se putea face cu teleconanda era modificarea afisajului teleconezii, aparatul de aer conditionat nereactionand in nici un fel la apasarea butoanelor.
Cosul de gunoi a fost golit zilnic, insa n-am vazut sa se fi maturat vreodata camera cat am stat la acest hotel.
Trimis de sasul in 03.07.17 22:06:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sasul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@sasul: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
-----
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 10&ridAnt=78785
Anul trecut am fost si noi pe-acolo. Am vazut ca Majestic avea piscina, o terasa, de unde se auzea muzica live, noaptea, o gradina cu o caruta cu fan, niste pitici....
In ce stadiu mai sunt Belvedere, Amfiteatru? Au inceput sa lucreze la ele, sau le-au inchis, si se degradeaza la fel ca Panoramic?
Au mai reusit sa mai scoata din paragina statiunea Olimp? Sau las tot impresia aceea de statiune parasita?
Pacat de Olimp, perla salbei de statiuni de pe litoral....
@cristina47: Majestic se prezinta tot asa cum il descrii, cu piscina, bar, restaurant cu muzica live seara (si cabaret), mancarea chiar mi-a placut, si cea inclusa in bilet, si cina,
Olimpul e tot o statiune in paragina in buna parte insa, cele 3 hoteluri Belvedere, Amfiteatru, Panoramic tot inchise, la fel ca diverse alte hoteluri.
Aleile sunt napadite de vegetatie.
Gropile din drumuri crescusera si ele, dar au mai reparat pe alocuri asfaltul cat am fost acolo.
- Jun.2024 Hotelul anilor 80 — scris în 24.06.24 de ux134474 din PIATRA-NEAMţ
- Sep.2022 Retur dupa 50 ani! — scris în 06.09.22 de Chaotica din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Nu recomand — scris în 25.09.21 de ux122624 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2021 Hotel si cu bune si cu mai putin bune — scris în 18.09.21 de dianamea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Vă rog frumos, alegeți all-inclusive doar la bulgari sau turci — scris în 20.07.21 de ux121058 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2020 Nu m-a dat pe spate????♀️mediocru, #not.wow.factor????♀️ — scris în 28.08.20 de _Serendipity_ din AG. - nu recomandă
- Jul.2020 Locatia ok, ideala pentru familii cu copii — scris în 08.08.20 de ux116685 din BUCURESTI - RECOMANDĂ