Nu este un hotel pentru familii cu copii
Am fost cazat la Hotel Majestic din statiunea Jupiter la inceputul lunii iulie 2014 la recomandarea unei agentii de turism care preciza ca este un hotel bun pentru familii cu copii.
PUNCTE BUNE: Curatenia, micul dejun, piscina, camerele cu mobilier nou si gradina interioara care-i confera un aer aparte, parcare... Un hotel frumos. Dar ii lipseste ceva, cu toate ca hotelul are departament de marketing.
PUNCTE SLABE: Desi pe site arata ca are loc de joaca pentru copii, acesta este mult sub nivelul celui de la Hotelul Delta din Jupiter. Programul artistic de seara este sub asteptari, mai mult pentru cupluri. Tot pe site arata ca are hotelul mai are sala de fitness, dotarea este slaba. Accesul la masaj si hamam sunt contracost si nu este specificat nicaieri acest fapt.
Iar plaja de la Jupiter, acolo unde nu a fost concesionata, este plina cu bucati de sticla... si vai de picioarele tale!
Trimis de liviu leo in 18.07.14 13:27:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (liviu leo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@liviu leo: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@liviu leo:
”REPET ESTE UN HOTEL FRUMOS, DAR PENTRU FAMILII CU COPII RECOMAND IN JUPITER HOTELUL DELTA CARE OFERA UN LOC DE JOACA GENEROS, SPECTACOLE PENTRU COPII, PLAJA AMENAJATA...
ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo, de la Delta Jupiter, scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
[În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc) ]
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
PS: şi NU MAI STRIGA LA NOI -- folosirea (în exces) a literelor mari tocmai asta înseamnă, că eşti supărat (pe cineva) şi strigi, te răsteşti (la acel cineva). Cu ce ţi-am greşit, noi???
”Iar plaja de la Jupiter, acolo unde nu a fost concesionata, este plina cu bucati de sticla
@liviu leo: Să-mi fie cu iertare dar nu ştiu unde aţi văzut dumneavoastră plaja "plină cu bucăţi de sticlă".
Şi noi am fost în Jupiter tot la începutul lunii iulie însă nu aş putea să confirm afirmaţiile dumneavoastră.
E drept, faţă de anii trecuţi plaja a scăzut puţin ca imagine dar aici mă refer la porţiunea amenajată: de exemplu, nu a mai existat nici o zonă de agrement nautic, planeitatea solului de asemenea a avut puţin de suferit după furtunile de la sfârşitul lunii iunie, plus că s-au extins zonele cu umbrele şi s-au restrâns cele pentru doritorii de stat pe nisip - apropo de aceasta din urmă, unii cred că acest lucru e de bine, eu sunt de o cu totul altă părere iar la faţa locului am constatat că foarte mulţi erau... de partea mea.
- Sep.2024 De evitat Hotel Majestic Jupiter (septembrie 2024) — scris în 08.09.24 de adyx_80 din CLUJ NAPOCA - nu recomandă
- Sep.2023 Ocoliți aceasta locatie — scris în 03.09.23 de ux130646 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2022 Un loc unde revenim cu placere — scris în 09.10.23 de ux130939 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Jeg mult Evitați Majestic va îmbolnăviți — scris în 29.08.22 de ux127031 din BRASOV
- Jul.2021 Mi-a plăcut încât mai merg și anul următor — scris în 08.02.22 de Nicostef din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Am dat 650 lei pe noapte (la o mizerie de hotel) — scris în 26.07.21 de ux121258 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 Nu mai calc pe acolo — scris în 24.07.21 de Adrian Roaca din PLOIEşTI - nu recomandă