Din lipsa de timp si cu doar cateva zile de concediu acordate sotiei mele de angajator, am hotarat sa rezervam o camera la hotelul Majestic in Jupiter fiindca de 3 ani imi place statiunea asta.
Am rezervat camera prin litoralul romanesc foarte rapid si comod pot spune si dupa aceea am vrut sa vad ce se spune despre hotelul Majestic de cei care au fost acolo. Cele mai multe comentarii erau negative si cam intrasem la banuieli.
Spre surprinderea mea cand am ajuns pe la orele 10 dimineata acolo am fost imediat cazati intr-o camera acceptabila si spun asta fiindca in baie era aproape jumatate de tavan cu o pelicula de mucegai si mici scapari pe la mobilier si asternuturi.
Camera era dotata cu minibar, AC, geamuri termopane foarte bune. Cu asternuturile am rezolvat imediat cu o mica atentie la cine se ocupa de camere si am primit perne mari si pufoase plus o patura noua.
Mancarea este buna, mai ales dimineata cand ai bufet suedez dar si pe parcursul zilei daca nu nimeresti la un ospatar care sa-l doara undeva de tine.
Am ajuns la piscina care este buna spre foarte buna si asta datorita acelui domn care are mare grija de ea. O aspira, o curata cu minciogul, aseaza sezlongurile, mai si debaraseaza s. a. m. d. Jos palaria pentru acel om.
La bar avea ce pofteai si este foarte aproape de piscina.
Gradinile la fel era un om care le ingrijea dar era loc de mai bine la ele. Pentru copii erau 2 mici bazine in care intrau 2-3 copii in fiecare si un loc de joaca cu tobogan mare gonflabil si multe alte chestii atragatoare pentru ei.
Sotia, eu si cel mic ne-am simtit bine si ca o paranteza cel mic ma bate la cap mereu, cand vede pliantul cu hotelul, cand mergem iar la piscina si toboganul ala mare.
Trimis de fishman in 10.09.12 22:39:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fishman); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@fishman: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Sep.2024 De evitat Hotel Majestic Jupiter (septembrie 2024) — scris în 08.09.24 de adyx_80 din CLUJ NAPOCA - nu recomandă
- Sep.2023 Ocoliți aceasta locatie — scris în 03.09.23 de ux130646 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2022 Un loc unde revenim cu placere — scris în 09.10.23 de ux130939 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Jeg mult Evitați Majestic va îmbolnăviți — scris în 29.08.22 de ux127031 din BRASOV
- Jul.2021 Mi-a plăcut încât mai merg și anul următor — scris în 08.02.22 de Nicostef din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Am dat 650 lei pe noapte (la o mizerie de hotel) — scris în 26.07.21 de ux121258 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 Nu mai calc pe acolo — scris în 24.07.21 de Adrian Roaca din PLOIEşTI - nu recomandă