Un hotel foarte frumos si in primul rand foarte curat. Lenjeria si prosoapele de un alb imaculat, se facea curatenie in fiecare zi, la sosire cada si wc-ul erau sigilate.
Foarte frumos holul hotelului, noi am prins vreme proasta, dar nu ne-am plictisit. Si nici copilul nostru. Camera de joaca foatre bine dotata, cu toate ca animatoarea era cam pe dinafara, nu stia deloc sa ii anime pe copii, avea succes mai mare la parinti :)
Un alt lucru bun este ca exista in holul hotelului internet gratis, cu acces nelimitat (au un calculator acolo si poti sa stai cat vrei)
Hotelul are mai multe resataurante cu tematici diferite, are o gradina interioara foarte frumoasa unde poti sa iti petreci timpul liber intr-un mod placut.
Piscina este mare si cred ca este ok, dupa cum va spuneam nu am avut vreme prea buna si in putinele momente cu soare am preferat sa mergem la mare -care este foarte aproape de hotel.
Partea proasta la acest hotel este mancarea. Noi am avut mesele incluse in sistem de tichete. Mancarea este destul de putina, veche (mezelurile erau taiate cu cateva zile ininte cred), nu foarte variata. Trebuia sa stai la coada pentru tot: paine, friptura, omleta... Pentru ca daca nu stateai, cand se termina, nimeni nu mai venea sa o inlocuiasca. Sucurile "naturale" erau de fapt chimicale pe care le gasesti in comert la preturi derizorii (intr-o dimineata i-am vazut cu puneau Giusto intr-un dozator de nectar). In plus, mancarea era ffff scumpa.
Per total a fost insa un sejur foarte frumos.
Va recomand acest hotel, daca vreti servicii de calitate in Romania.
Trimis de denis_en in 21.08.08 02:25:28
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (denis_en); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.24694620 N, 28.61971090 E - CONFIRMATE
- Aug.2023 E loc de mai bine! — scris în 30.08.23 de ux130581* din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Cea mai proasta vacanța. Nu recomand — scris în 04.07.23 de ux129583 din SIBIU
- Aug.2022 Prima si ultima data la Majestic. — scris în 27.08.22 de ux126976 din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2022 Dacă nu esti pretenţios la mâncare ... — scris în 31.07.22 de valentin_2017 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2022 Din nou la Majestic — scris în 22.07.22 de nelyzamacau din AGNITA [SB] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 7 nopti la Majestic in sezon — scris în 22.09.21 de comisarul din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta la Majestic! — scris în 15.08.21 de ux121902 din TIMIșOARA - nu recomandă