Minivacanta placuta la Mamaia
De Paste am revenit in statiunea noastra de suflet. Am rezervat din ianuarie un apartament la Majestic.
Nu este prima data cand venim aici. Acum doi ani am fost in Istambul si la intoarcere tot la Majestic am stat (vezi impresii). Am ramas impresionați de bucatarie in primul rand.
Pe scurt: in apartament curatenie, au venit si au facut curat de 2 ori in 3 zile, mancarea fabuloasa (am avut inclus mic dejun si masa de Paste), am folosit piscina care anul asta au incazit-o, flori peste tot.
Minusuri: galagie in prima noapte de auzeam de la 3 camere dar na a fost sarbatoare
Trimis de cosicos in 12.05.16 21:22:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Italia, Croatia, Bulgaria, Turcia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cosicos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.24694620 N, 28.61971090 E - CONFIRMATE
Parte din familia mea
Tin sa precizez ca merg la acest hotel impreuna cu familia mea de 5 ani niciodata nu am avut parte de incidente urate, de la an la an inteaga echipa MAJESTIC vine cu un plus de... fiecare vacanta petrecuta are amintiri superbe. Intreg personalul este super ok si cand spun asta nu sunt vorbe goale. Asa oameni buni cu suflet mare rar intalnesti.
Sintele Pasti 2016 l-am petrecut tot la hotel MAJESTIC am trait momente unice in viata noastra, salutari intregii echipe, putere de munca si muuulltii pupici. FAM C.
BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.
@cosicos - Va multumim pentru cuvintele frumoase si nu uitati... Vacanta alaturi de noi va fi intotdeauna o noua poveste!!!
NB Majestic este (sau a fost) reprezentant al unității
- Aug.2023 E loc de mai bine! — scris în 30.08.23 de ux130581* din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Cea mai proasta vacanța. Nu recomand — scris în 04.07.23 de ux129583 din SIBIU
- Aug.2022 Prima si ultima data la Majestic. — scris în 27.08.22 de ux126976 din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2022 Dacă nu esti pretenţios la mâncare ... — scris în 31.07.22 de valentin_2017 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2022 Din nou la Majestic — scris în 22.07.22 de nelyzamacau din AGNITA [SB] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 7 nopti la Majestic in sezon — scris în 22.09.21 de comisarul din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta la Majestic! — scris în 15.08.21 de ux121902 din TIMIșOARA - nu recomandă