Ne-am distrat mai bine decat la turci
Poveste incepe asa:
-dupa un an de munca ne-am hotarat sa mergem in Istambul. Dupa 10 ore de condus, am ajuns. 3 ore am facut de la intrarea in Istambul pana in centru unde aveam cazare. Am plecat dupa 3 zile dezamagiti. In drum spre casa, ne-am hotarat sa poposim in Mamaia.
Am cautat 2 ore pe net si am gasit mai multe hoteluri. Am trecut pe la fiecare si ne-am hotarat la unul-Majestic.
Am luat o garsoniera si vreau sa va spun ca ne-a schimbat impresia despre Romania.
Camera a fost ok, cameristele in fiecare zi ne-au facut curat iar micul dejun a fost fabulos. Nu am gasit asa varietate nici in Germania, turcia sau Croatia, destinatiile noaste din ultimii 2 ani. Ft ft multa mancare si buna.
Sa nu o mai lungesc, vacanta de aici ne-a spalat gustul amar de la turci cu toate ca auzisem numai de bine de ei.
Cand am plecat am zis ca o sa-mi dedic o ora din viata sa scriu ceva pe forum-uri pentru ca merita.
Cameriste, receptioniste, ospatari si barmani zambitori, zona verde, piscina curata, totul curat.
Nota 9 cu subiectivitate. Multumesc
Trimis de cosicos in 11.09.14 20:57:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cosicos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.24694620 N, 28.61971090 E - CONFIRMATE
- Aug.2023 E loc de mai bine! — scris în 30.08.23 de ux130581* din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Cea mai proasta vacanța. Nu recomand — scris în 04.07.23 de ux129583 din SIBIU
- Aug.2022 Prima si ultima data la Majestic. — scris în 27.08.22 de ux126976 din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2022 Dacă nu esti pretenţios la mâncare ... — scris în 31.07.22 de valentin_2017 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2022 Din nou la Majestic — scris în 22.07.22 de nelyzamacau din AGNITA [SB] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 7 nopti la Majestic in sezon — scris în 22.09.21 de comisarul din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta la Majestic! — scris în 15.08.21 de ux121902 din TIMIșOARA - nu recomandă