Multumita pentru un hotel de 3* + ... voi reveni cu drag
Tocmai ce m-am intors din sejurul de 6 zile. Sa inteleg ca am fost o norocoasa sau doar ca nu trebuie sa avem mari asteptari la un hotel de 3* + sau cel putin nu peste ceea ce ofera astfel de hoteluri, chiar fiind ele si All inclusive.
Sa incepem cu inceputul... se plange lumea ca check in-ul a fost la ora 14:00 sau mai tarziu... gresit... pe toate site-urile si la majoritatea hotelurilor scrie clar ora la care se face si la nici unul nu e mai devreme de 15:00 - 16:00, deci, ar trebui fara plangeri. Am ajuns la hotel la ora 11:30 iar la 12:15 m-au sunat pentru check-in.
In ceea ce priveste masa... am avut demipensiune, am preferat cina sa o luam pe terase, ne mai si plimbam prin statiune. Meniul a fost destul de diversificat, nu stiu daca cei care reclama meniul, mananca si acasa la fel de diversificat. cat despre cei cu All Inclusive, daca vor si mancare internationala, ar trebui sa aleaga Ultra All cum se face si in celelalte tari.
Am avut camera dubla, cu vedere la piscina... camera destul de spatioasa, te puteai misca in voie 2 persoane, doar nu vrem sala de sport sa ne alergam...
Aerul conditionat era ok, minibarul era mai invechit dar functiona.
La curatenie as spune ca nu se facea chiar cum ar trebui dar macar spalau, schimbau prosoapele daca respectai regulile (le puneai jos pentru a se vedea ca vrei sa fie schimbate), luau gunoiul... dar se putea si mai mult.
Cat despre plaja... nisipul este cum este nu din cauza administratorilor hotelului, iar plaja privata nu am vazut sa fie strict a hotelului... erau intr-adevar sezlonguri aferente pentru cei cu all inclusive dar asta doar pentru ca aveau contract cu cei de pe plaja... probabil ca in viitor vor avea si ei plaja lor privata... momentant, in dreptul hotelului Majestic e plaja hotelului Rex...
In concluzie, pentru cei care vor asteptari mari, sa caute un hotel pe masura gen Phoenicia... dar diferenta consta in buzunar... si sa faca o comparatie si cu ce e afara... noi vrem calitate pe bani putini... asta nu prea merge, serviciile costa...
Per total o nota de 8,5.
Trimis de valentinna in 22.08.14 17:33:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Lido-Mamaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (valentinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.24694620 N, 28.61971090 E - CONFIRMATE
@valentinna: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@valentinna:
”Meniul a fost destul de diversificat, nu stiu daca cei care reclama meniul, mananca si acasa la fel de diversificat.
Ce mănâncă la ei acasă cei nemulțumiți nu are nicio importanță. Gradul de satisfacție în ceea ce privește meniul este legat strict de prețul plătit.
”... cat despre cei cu All Inclusive, daca vor si mancare internationala, ar trebui sa aleaga Ultra All cum se face si in celelalte tari.
Care este legătura dintre all inclusive, respectiv ultra all inclusive și mâncarea internațională, că eu nu am prea înțeles?
”In ceea ce priveste masa... am avut demipensiune, am preferat cina sa o luam pe terase, ne mai si plimbam prin statiune.
Adică ai renunțat la cina plătită la hotel pentru plăcerea de a mânca pe la terase? Nu era mai simplu și mai ieftin să iei doar cazare cu mic dejun?
@nicole33:
1. are importanta si cu ce mananca acasa... nu te poti ridica cu pretentii la meniu mai diversificat decat a fost la acest hotel decat banii care i-ai platit, doar acasa nu cred ca ai 3 feluri de branzeturi, 5-6 feluri de mezeluri etc. etc (de ce?pentru ca ''costa '')
2. este o mare diferenta intre All inclusive si ultra All inclusive (a se vedea si hotelurile de afara)... pentru All inclusive este doar mancare si bautura traditionala, specifica zonei, Ultra All inclusive presupune si mancare si bautura internationala... apropo... am fost la bulgari in doua randuri si cu all inclusive si cu ultra all inclusive... diferenta nu a fost prea mare la all inclusive de la bulgari cu meniul de la hotel Majestic.
3. la pranz, din cauza caldurii, oricum mergeam la hotel, nu statea in soare, asa ca pranzul, la terasa hotelului, era binevenit...
Nicole33... am argumete pentru ceea ce spun... si da, pentru pretul platit, ori am fost norocoasa eu, ori ceilalti sunt prea pretentiosi... daca tot se face comparatie intre calitatea hotelurilor de la turci sau bulgari, sa se faca si la pret... 600 euro/pers. la turci, 400 euro /pers la bulgari...
dar daca vrem sa fim carcotasi, putem fi...
@valentinna:
Orice ai spune nu este nicio legătură între ce mănâncă fiecare acasă și ce pretenții are în raport cu banii dați. Și cel care mănâncă acasă un biscuit la trei zile este la fel de îndreptățit să pretindă un anumit nivel al serviciilor/calitate/diversitate ca și cel care mănâncă doar caviar, în condițiile în care amândoi au plătit aceeași sumă de bani. La fel de bine cum poate face comparații între hoteluri/restaurante unde a plătit prețuri comparabile, iar calitatea sau diversitatea diferă.
Atât all inclusive, cât și ultra all inclusive sunt mai degrabă simple instrumente de marketing, orice hotel din orice țară având deplina libertate de a-și denumi conceptul așa cum dorește și de a include sau exclude în/din acesta diferite produse sau servicii.
Este prima dată când aud că la UAI este musai să primești mâncare internațională. În ceea ce privește băuturile, în general, la UAI se includ și ceva mărci de import, alții au program non stop, lucrurile diferă de la un hotel la altul.
Recunosc că nu am știut că la demipensiune ai micul dejun și prânzul incluse, în cazul puținelor mele experiențe cu demipensiune, acest regim includea MD și cina și de aici nelămurirea mea.
Comparația cu prețul unor sejururi din Turcia sau Bulgaria poate fi dezvoltată (crede-mă că am foarte multe argumente bazate pe experiența ultimilor mai mulți ani), dar nu face obiectul discuției de față.
@valentinna: Sustin parerea lui nicole33, pretul este mare pentru ceea ce se ofera, iar atitudinea in general a hotelului fata de turisti nu mai ai cum sa o cuantifici in bani si nu este justificata nici la mai putine stele. Imi pare bine pentru tine ca ai fost multumita, mai ales ca ai avut demipensiune; pacaleala este mai mare daca ai AI (asa cum am avut eu). Voi scrie si eu un review propriu.
- Aug.2023 E loc de mai bine! — scris în 30.08.23 de ux130581* din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Cea mai proasta vacanța. Nu recomand — scris în 04.07.23 de ux129583 din SIBIU
- Aug.2022 Prima si ultima data la Majestic. — scris în 27.08.22 de ux126976 din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2022 Dacă nu esti pretenţios la mâncare ... — scris în 31.07.22 de valentin_2017 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2022 Din nou la Majestic — scris în 22.07.22 de nelyzamacau din AGNITA [SB] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 7 nopti la Majestic in sezon — scris în 22.09.21 de comisarul din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta la Majestic! — scris în 15.08.21 de ux121902 din TIMIșOARA - nu recomandă