Un hotel foarte bun, pentru 3*, mai ales pentru familii cu copii; se afla in vecinatatea hotelului REX pentru cei ce nu cunosc locatia. Se remarca prin faptul ca este construit ca un club cu multa verdeata si umbra, locuri de joaca pentru copii, restaurante etc. Facilitati: piscina adulti, piscina copii (cu apa incalzita), sauna, aparatura fitness, multe balansoare, paturi, hamace in jurul piscinei, etc. Plaja este aproape, doar trebuie traversata aleea.
Puncte forte: excelent pentru copii, mic dejun bogat (inclusiv fructe), multe facilitati, personal amabil, aproape de plaja.
Ca puncte negative: camera de hotel cam mica (dar standard pentru hotelurile construite inainte de 1989), preturile la restaurantul propriu (8-10 RON o ciorba, 20-30 RON felul II, 8 RON o bere la 33cl), preturile nesimtite la sezlongurile de pe plaja concesionata de hotel (25 RON/sezlong).
Trimis de cipri in 30.06.09 12:03:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cipri); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.24694620 N, 28.61971090 E - CONFIRMATE
Buna Cipri,
Sunt si eu interesata de o rezervare la acest hotel ptr. parinti mei si fiul meu de 5 ani.
Am vazut pozele postate de tine, si mi-au placut. Am fost surprinsa sa vad ca in camere sunt 2 paturi single. Zic ca am fost surprinsa, deoarece pe toate site-urile de prezentare, pozele sunt cu un pat dublu, dar care nu pare f mare, ci un pat dublu de max 160 cm latime, si nu stiu daca 2 adulti cu un copil, fie el si de 5 ani, pot dormi confortabil in el.
De accea, vreau sa te intreb daca cele 2 paturi pe care le-ati avut voi, se pot uni, astfel incat sa se obtina un pat mare, de 1. 80, in care sa poata dormi 2 adulti + 1 copil.
Multumesc anticipat ptr. raspuns!
Bineinteles ca le poti uni, insa nu este nevoie, la receptie poti opta pentru camera cu pat matrimonial sau 2 paturi single; eu am fost cu fetita si bunica, dar si cu patut de voiaj...
O intrebatre: Perla Majestic este alt hotel?
Mi s-a ivit o oportunitate de a merge la Majestic la niste cursuri in vara.
Vad impresiile de la Majestic si sunt incantata si pe cele de la Perla Majestic si nu prea ma atrage nimic acolo.
N-as vrea sa-mi para rau ca merg la Majestic.
Tin minte ca asta vara, in plimbare prin Mamaia am dat de o terasa cu un mic spectacol interactiv prezentat de Anca Turcasiu. Asta sa fie oare locatia? Era in apropiere de Rex.
Si inca ceva: restul meselor sunt a la carte?
Multumesc!
Da, acel restaurant unde canta Anca Turcasiu era Hotel Majestic, si eu am fost acolo in acea perioada. Hotel Perla este altul, situat la inceputul statiunii, dar face parte din acelasi lant hotelier Perla - Majestic.
@cipri, poti sa-mi dai, te rog, cateva detalii despre si baie? Am incercat sa ma uit pe toate pozele existente pe net si nu am vazut deloc cum arata baia (cabina de dus, cada, perdeluta sau nu). Daca poti sa-mi spui si ceva in plus despre masa de pranz si cina, ca am inteles ca micul dejun este bufet. Pe plaja nu poti sa stai pe cerceaf? Ca mie nu prea-mi fac cu ochiul sezlongurile alea scumpe! Adica te impiedica cineva sa faci plaja pe nisip? Sau e plaja Rex-ului?
Pe balcon ai loc sa stai la o cafea? Si inca ceva: ce-i cu perdelele alea pe care le zaresc pe balcoane? Sunt pentru umbra?
Multumesc anticipat si te rog sa ma scuzi ca am pus atatea intrebari!
@Clotilde:
- nu te astepta la ceva spectaculos la baie; este o baie clasica de hotel de 3*, curatica, destul de micuta, cu cadita de dus si perdea; fara probleme cu apa calda
- pranzul este de 2 feluri: gen bufet suedez pentru cei cu masa de pranz inclusa sau pe baza de meniu pentru ceilalti; in general pranzul l-am luat la hotel deoarece era cel mai comod; mancarea foarte buna
- perdelele pe balcoane sunt foarte utile deoarece impiedica efectul de sera din camera; balconul este destul de incapator pentru 2 scaune si o masuta; in balcon se afla si instalatia de AC exterioara
- poti sta si pe cearceaf pe plaja
- toate parerile mele sunt bazate experienta de anul trecut (2009)!!!
m-am uitat de curiozitate pe un site si am vazut un tarif 554 RON/ noapte/camera cu mic dejun si pranz...sa nu fi vazut eu bine??? pentru 3 * +?? nici la Saint Tropez nu costa atat un hotel de 3 stele...(vreo 128 EUR dupa socotelile mele)...si nu cred ca servesc caviar la micul dejun sau la pranz
Te rog, imi poti spune, ce fel de pat ar fi indicat sa cer, la receptie, pentru doi adulti si un copil marisor, de peste 12 ani? Nu vreau sa platesc pentru pat suplimentar si as dori sa dormim confortabil. Vom lua demipensiune, adica mic dejun si pranz bufet. Daca-mi poti da mai multe amanunte despre hotel si daca alegerea e buna, astepa raspuns.
V-am raspuns in pagina de intrebari si raspunsuri click aici, daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie
- Aug.2023 E loc de mai bine! — scris în 30.08.23 de ux130581* din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Cea mai proasta vacanța. Nu recomand — scris în 04.07.23 de ux129583 din SIBIU
- Aug.2022 Prima si ultima data la Majestic. — scris în 27.08.22 de ux126976 din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2022 Dacă nu esti pretenţios la mâncare ... — scris în 31.07.22 de valentin_2017 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2022 Din nou la Majestic — scris în 22.07.22 de nelyzamacau din AGNITA [SB] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 7 nopti la Majestic in sezon — scris în 22.09.21 de comisarul din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta la Majestic! — scris în 15.08.21 de ux121902 din TIMIșOARA - nu recomandă