BUN
Am ales aceasta locație deoarece anul trecut am fost aici și ne-am simțit foarte bine.
Rezervarea sejurului s-a realizat direct pe saitul hotelului cu o saptamina mai devreme decât cea planificata de noi, beneficiind de 30% reducere la un preț rezonabil de 3100 pentru 5 nopti în regim all inclusive, în perioada 11-16 iulie.
Călătoria de la Făgăraș până la Constanța a fost cu trenul, iar de la Mamaia cu City tur, autobuz care ne-a dus până în fata hotelului.
despre SERVICII
Majestic este o locație foarte frumoasa, curat, cu gazde primitoare și tare drăguțe.
Cazarea s-a realizat foarte prompt după completarea formalităților, în jur de ora 15.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Am fost cazați la etajul 4, camera 408, o camera cu vedere spre piscina, dotata cu aer condiționat, pe care nu l-am folosit datorita zgomotului, cu pat dublu, balcon,
baie utilata cu cele necesare (uscator de par, prosoape mari și mici, schimbate în fiecare zi, șampon, gel de dus, hârtie igienica, săpun).
În camera era un frigider, un mic televizor, un dulap incapator cu umerașe, un cuier foarte practic.
Pe balcon se afla o măsuță cu 2 scaune și un uscător de rufe, foarte util.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Toate cele trei mese din zi au fost gustoase, cu un meniu diversificat, salate diverse, preparate din pui, porc, vita, peste.
La amiaza erau 2 feluri de ciorbe, grătar cu ceafa de porc, piept de pui, mici, cartofi prăjiți.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Distanta de la hotel până la plaja era de câteva minute, plaja a fost lărgită, șezlonguri erau suficiente, însă puțin uzate, la prețul de 15 lei pentru clienții hotelului.
Apa curata, un pic rece, puține alge în comparație cu anul trecut cind erau foarte multe.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
În fiecare seara era un program pentru copii, de la ora 19, iar pentru adulți urma un program de divertisment pina la ora 22, susținut de trupa Rebel, taraful Nasturica, Maria Buza.
Trimis de nelyzamacau in 22.07.22 15:50:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Aceeași locație
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nelyzamacau); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.24694620 N, 28.61971090 E - CONFIRMATE
Odată cu primul review trimis, @nelyzamacau: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@nelyzamacau: Bun venit! si te mai asteptam si cu alte impresii.
Felicitri, votat cu drag.
- Aug.2023 E loc de mai bine! — scris în 30.08.23 de ux130581* din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Cea mai proasta vacanța. Nu recomand — scris în 04.07.23 de ux129583 din SIBIU
- Aug.2022 Prima si ultima data la Majestic. — scris în 27.08.22 de ux126976 din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2022 Dacă nu esti pretenţios la mâncare ... — scris în 31.07.22 de valentin_2017 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2021 7 nopti la Majestic in sezon — scris în 22.09.21 de comisarul din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta la Majestic! — scris în 15.08.21 de ux121902 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Jul.2021 Foarte dezamagita — scris în 07.08.21 de ux121687 din SUCEAVA - nu recomandă