RĂU
Am venit cu masina, drumul a fost linistit.,
am avut probleme cu gasirea unui loc de parcare in parcarea hotelului, dar pana la urma am gasit un loc.
despre SERVICII
Mancarea de proasta calitate si putine sortimente, nu recomand sa alegeti all inclusiv,
nu sunt animatori care sa se ocupe de copii cum am gasit la alt hotel (dorna)
de la ora 21 nu mai poti servi nimic, se inchide barul,
piscina este nerenovata, dar apa este curata.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Noi am stat intr-un apartament, a fost ok, se facea curat zilnic, la baie apa calda,
la cazare pt apartament nu am reclamatii, micile probleme le trec cu vederea.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mancarea de slaba calitate, prost gatita si putine optiuni, inclusiv gratarul care se face zilnic, este ars si mirosul emanat de la gratare este foarte urat, probabil din cauza plitei le care sunt prajite.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja este ok, marea frumoasa, distanta dintre hotel si mare este de 300-400 m
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Programul seara la terasa este frumos, dar in timpul zilei nu sunt activitati pt copii si animatori, care sa se ocupe de copii, fiind un hotel cu all inclusiv, este ales de familii cu copii si din pacate nu sunt actuvitati pt cei mici!
Trimis de ux121902 in 15.08.21 10:28:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Hotelul dorna din mamaia este superb, singurul impediment este ca nu are lift, in rest este foarte curat, mancarea excelenta, personal amabil si doamna directoare care se ocupa de hotel, sta toata ziua acolo si se ocupa de toate.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux121902); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.24694620 N, 28.61971090 E - CONFIRMATE
@ux121902: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =104717&hid=782.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
”va recomand hotel dorna din mamaia, unde o sa vedeti o diferenta enorma intre ele, din toate punctele de vedere.
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux121902 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020” ) - folosind butonul schimbă username de aici
- Aug.2023 E loc de mai bine! — scris în 30.08.23 de ux130581* din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Cea mai proasta vacanța. Nu recomand — scris în 04.07.23 de ux129583 din SIBIU
- Aug.2022 Prima si ultima data la Majestic. — scris în 27.08.22 de ux126976 din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2022 Dacă nu esti pretenţios la mâncare ... — scris în 31.07.22 de valentin_2017 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2022 Din nou la Majestic — scris în 22.07.22 de nelyzamacau din AGNITA [SB] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 7 nopti la Majestic in sezon — scris în 22.09.21 de comisarul din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2021 Foarte dezamagita — scris în 07.08.21 de ux121687 din SUCEAVA - nu recomandă