In periplul prin tara pe care l-am facut in vacanta din acest an, am ajuns si prin Hunedoara, asta dupa ce nu gasisem cazare in toata zona Hateg, de vina fiind weekend-ul prelungit pe care l-am prins (de aceia sfatuiesc pe toata lumea sa nu plece fara a face rezervari in prealabil).
Primul hotel care ne-a iesit in cale in Hunedoara a fost Hotel Maier, iar spre surprinderea si norocul nostru, am gasit camere libere. Acesta se afla relativ aproape de intrarea dinspre Hateg, are o parcare generoasa, camere spatioase si curate, un restaurant mare si elegant aflat la etajul I, receptia aflanduse la parter, avand un spatiu imens.
Micul dejun inclus in pret a fost indestulator, cuprinzand cafea (trebuia solicitata ospatarului din sala), ceai, lapte, suc, omleta, ochiuri (acestea din urma, intradevar, trebuiau solicitate ospatarului), bine cunoscutele- ceai, unt, gem, ce mai cam tot la ce te poti astepta de la un mic dejun onorabil.
Despre personal, numai cuvinte de lauda, serviabil si prompt. Singurul minus e cladirea din stanga hotelului care cam strica peisajul, dar asta nu-i vina lor. Recomand acest hotel celor care vor sa mearga in aceasta zona de unde se pot vizita mai multe obiective- Castelul Corvinilor, Cetatea Devei, Manastirea Prislop si altele.
Trimis de kelyboy in 31.08.11 10:31:54
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (kelyboy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.75578600 N, 22.90088800 E - neconfirmate încă
- Nov.2020 Hotel Maier Hunedoara — scris în 01.03.22 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Apr.2011 Super — scris în 26.04.11 de Mihaela A. din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Modest — scris în 04.08.10 de bogdanmate din BUCURESTI - nu recomandă