ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 21.10.2021
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 05.06.21
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
APR-2021
DURATA: 5 nopți
Business
3 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
încărcat de pe telefon!
TIMP CITIRE: 5 MIN

Măgura

TIPĂREȘTE

Țara noastră este plină de măguri. Cea mai cunoscută (mie) este Măgura Codlei dar aici scriu despre hotel Măgura din Târgu Ocna. ????

În patru ani am fost de 3 ori. Primii ani am stat câte 3 nopți, ultima dată am stat 5 nopți, anul ăsta, chiar înainte de Paște.

E o clădire de 5 etaje (parcă), cu două corpuri de clădire în maclă Carlsbad adică unghi obtuz. Nu mai știu câte grade că este clasificat (aproape).

De-a lungul timpului am avut tot felul de divergențe cu colegi că ce nașpa sunt camerele, cu mobilă veche. Eu nu și nu că sunt drăguț amenajate. Până la urmă am dezlegat misterul: primele două etaje, respectiv 1 și 2 sunt renovate, celelalte nu. Mi-a spus mie o persoană că diferența e mare. Eu am stat mereu la etajul întâi. Ba chiar, din simplă inconștiență (norocul începătorului) am stat primul an în cameră 101 care e triplă dar are 4 locuri, astfel: pat single, pat dublu și canapea. Eh, bine, canapeaua nu are lenjerie dar la nevoie, se rezolvă.

Aveau ofertă AI. Nu mai știu cât am plătit dar oricum, era puțin.

Capacitatea totală e de 350 pax (mi-a rămas în minte chestia asta) și majoritatea camerelor sunt triple, duble sunt mai puține iar paturi duble și mai puține.

Hotelul are un hol larg, cu recepția în față și barul la stânga, spre restaurant. Sunt două restaurante. Când intri în primul restaurant, ai ușa la stânga spre exterior, la dreapta spre bucătărie și înainte spre al doilea restaurant.

Meniul este unic pentru toți, servești ce-ți dă, nu cârâi, nu alegi și (evident) diferă cu fiecare zi, e nașpa luni și tot mai bun spre duminică.

La cină există aperitiv și main course. Aveau și formație live care apoi s-a transformat în dj care nu se poate abține și în fiecare seară încinge câte un mic chefuleț. În vremurile bune bubuiau ferestrele pe la 3 dimineața. Apoi s-au mai potolit dar tot se vede că fierb în ei (ăsta e specificul). Nu mai dezvoltăm.

La subsol există sală de tratament unde poți face proceduri și la parter există cabinet medical unde se recomandă proceduri.

În anexă e piscina cu multe bazine, unele sărate, altele nu, și pe undeva este și sauna în care nu am intrat. La piscină costă 50 lei pentru o zi întreagă (asta era în aprilie, ' 21), nu se face diferență între copii și adult și dacă ai recomandare de la medicul balneolog de la cabinetul din interiorul hotelului, apoi plătești la piscină doar 30 de lei de persoană, indiferent de vârstă. Medicul hotelului îți dă recomandare, e suficient să îi spui că vrei piscină. Apoi îți dă și scrisoare medicală, tot dacă soliciți. Accesul este la toate piscinele, inclusiv saună. Totul este foarte frumos amenajat și la piscină și la baza de tratament iar personalul prietenos și profi.

De fapt, hotelul se numește bază de tratament.

Există și sală de conferințe, cu intrarea din stradă, pe care nu am văzut-o.

Intrarea în hotel se face din parcare și este mai retras față de stradă iar intrarea în primul restaurant este pe la mijloc, mai spre stradă. Al doilea restaurant este cu spatele spre stradă dar acolo nu există ușă, nu are ușă spre exterior și restaurantul se deschide doar când este depășită capacitatea primului restaurant.

Așa, pe ansamblu, totul e bine și frumos, prea mult în detalii nu intru pentru că abia aici începe fiesta dar este private.

Hotelul este în centrul stațiunii, chiar lângă primărie și între astea două clădiri este o parcare largă și parcă și ceva rond, bazinaș, ceva, așa dar și o statuie cu care am multe poze dar nu le găsesc acum.

Lângă primărie, spre stradă, e un muzeu (nici nu mai țin minte ce, n-am apucat să intru).

Râul Trotuș nu-i departe și se poate traversa pe un pod, puțin în amonte de hotel. Dacă mergi pe strada din fața hotelului spre Slănic Moldova, la nici 100 de metri, tot pe partea cu hotelul, e o benzinărie și acolo, la stânga se intră pe străduța care duce la pod, după numai câteva case.

După pod de ajunge la un parc larg cu centrul de informare turistică și mai în spate, piscină și izvoare minerale din care multe sunt de uz extern.

Pe partea cealaltă de șosea, spre dreapta este Salina din Mina Trotuș cu sala de spectacole Florin Piersic ce are și un bazinaș în față, biserica Sfânta Paraschiva și multe alte amenajări de agrement.


despre SERVICII

Apreciez munca întregului personal. Sunt aceeași oameni pe care i-am revăzut în timp. S-a format un fel se simpatie deci sunt subiectivă. Nu pot privi lucrurile detașat pentru că am avut nenumărate momente poetice și, evident, personalul era prin preajmă.

Camerista venea zilnic, chiar cu bonusuri.

Doamna de la bar care ne făcea cafele... (mai bine nu... să mă opresc la timp) a văzut multe la viață ei, știe spune o vorbă bună la nevoie.

De bucătărie, nu mai spun. Am avut tot felul de oferte extra. Nu pot garanta, însă, că oferta este pentru toată lumea. Adevărat, mai scăpăm câte o toană de nepotism.


despre CAMERE & COND. CAZARE

Cum scriam, la mine cazarea a fost okei. Baie cu cadă, TV (cre' că era plat) dar nu era frigider în cameră și nici balcon - nu știu dacă toate camerele sunt fără balcon dar eu așa prefer. Frigiderul, însă, ar fi fost util pentru că eu mai luam de ronțăit în cameră, de la bucătărie. Nu știu dacă era permis dar nici nu am întrebat. A fost okei, totuși, chiar și fără frigider.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Le dau maxim pe ansamblu. Unora nu le-a plăcut varza. Mie mi-a plăcut. Mie nu mi-a plăcut carnea de lângă varză dar mi-a plăcut supa. Oricum, flămând nu rămâneai, aveai de unde alege. Plus că dacă prânzul era mai modest, compensa cina.


LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Le dau maxim tot de pr' eteneală. Drept îi că pe strada din fața hotelului nu era trafic prea intens iar camerele erau mai în spate, nu se auzea zgomot.

Peste drum este biserică, un fel de părculeț, magazine cu suveniruri și în spate se văd Măgura Ocnei și alte măguri.


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Aici nu mai dezvolt. E complicat. Dar există și distracție, și relaxare.


[fb]
---
Trimis de Mioritik in 21.10.21 22:41:54
Validat / Publicat: 22.10.21 07:58:24
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TÎRGU OCNA [BC]. A mai fost în/la: tot la Măgura

VIZUALIZĂRI: 3527 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

4 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mioritik); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P10 În parc, Târgu Ocna
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 20800 PMA (din 16 voturi)

ECOURI la acest review

4 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[22.10.21 07:57:48]
»

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

webmasterPHONE
[22.10.21 09:03:40]
»

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

MioritikPHONEAUTOR REVIEW
[22.10.21 10:43:44]
»

@webmasterX: Este corect.

ux130031
[30.07.23 08:47:21]
»

Am ales această cazare pentru tratament. Se află în apropierea salinei. În parcul„Măgura" am găsit izvoarele cu ape minerale.

-

BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Mioritik

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 1.233747959137 sec
    ecranul dvs: 1 x 1