Anul 2011 este anul calatoriilor pentru mine si sotul meu. Astfel, am facut In luna iunie un circuit in Moldova, in iulie unul in Ardeal si in august am inchis “cercul” ca sa zic asa cu Oltenia si Banatul.
In iunie am coborat si la Galati, pentru o noapte si am cautat cazare si am facut rezervare cu cateva zile inainte. Cu regret pot sa va spun ca orasul de pe malul Dunarii sta destul de prost la capitolul oferta de cazare daca ne raportam la marimea orasului.
Am optat astfel, limitati fiind de variantele putine, pentru hotelul Magnum, aflat la intrarea dinspre Bucuresti.
Plusurile au fost:
-camere curate, mobilate modern, dotate cu aer conditionat, internet wireless,
-minibar free (continutul inclus in costul camerei);
-amplasarea hotelului (la intrare in oras, usor de localizat);
-parcare pazita;
-restaurant-“Crama Lautarilor” la subsol, unde se mananca foarte bine (chiar exceptional);
Minusurile:
-camera destul de mica;
-accesul in parcare se face intrand in cartier, printre blocuri, este destul de complicat incat renunti si mai bine lasi masina in fata hotelului (daca gasesti loc);
-micul dejun destul de saracacios (nu se inlocuiau produsele terminate);
-hotelul nu are lift si daca ai ghinionul sa fii cazat la ultimul etaj (ca noi) si mai ai si bagaj, iti scuipi sufletul pana sus;
-pretul destul de mare pentru un hotel de 3 stele, respectiv 215 ron/camera dubla/noapte, dar astea sunt preturile in Galati si nu prea ai variante mai ieftine.
Una peste alta este acceptabil si, daca vom mai ajunge in Galati, ne vom caza tot la Magnum dar, cu siguranta, vom solicita o camera la un etaj inferior.
Trimis de mirmicu in 09.08.11 16:20:07
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mirmicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.41179775 N, 28.01393509 E - neconfirmate încă
Personalul hotelului lipsit de tact. Galagie cand se face curatenie
- -
Nota WM: Acest text a fost mutat aici ca ecou dupa ce autorul il postase intitial ca "review" de sine-statator.
- Nov.2011 Un hotel bun — scris în 08.02.12 de laura12345 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2009 O noapte de 3 stele — scris în 28.08.09 de cstefan din BOTOSANI - RECOMANDĂ