Am avut de ales intre hotel luna care avea un aer exotic lifturi de sticla interior impunator si hotel Lilia aflat la 100 m de acesta si despre care am scris. Am facut o alegere gresita.
Cum am ajuns la Luna si am parcat, hotelul avind parcare cu plata 10 l pe zi, m-am dus la receptie pt tichet unde aveam sa gasesc o mutra acra ce-mi spunea ce tichet dupa insistente mi-a dat tichet apoi alte insistente pt stampilat, ulterior dindu-mi si chitanta.
Camera trebuia sa fie cu 3 paturi dar afost cu 2 +pat suplimentar, mobilier putin obosit la fel si pe la baie (fara odorizant de wc) frigider cu plata la 4* curatenia a lasat de dorit...,
La masa de dimineata era binisor multe, dar calitatea mai slaba, iar seara chiar buna dar fara sucuri dar compensa inghetata.
Piscina era cam mica pt un hotel atit de mare, lifturile cam rablagite te plimbau pe la toate etajele, netul nu a functionat aproape de loc lucru neadmis il opreau si altele... iar personalul acru poate doar cu romanii, cu nemtii cine stie. Macar aerul era pe toate ale lui.
Plaja peste strada dar sezlongurile scumpe (8+8 l) umbrelele, se coboara 70,80 de trepte pt aajunge la plaje. Erau multe marcheturi pe aproape lucru bun.
Pozitia hotelului este buna fata de centru, dar daca vreti in zona... alegeti hotelul Lilia verificat si de mine de 1Mai.
Trimis de rolandgabriel in 04.08.15 09:31:54
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rolandgabriel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@webmasterX: este perfect
@rolandgabriel: Salut! Noi avem rezervare la HVD Viva Club iar plaja privată a hotelului se află în fața hotelului Luna (sau lângă). Dacă aveți câteva poze de la plajă ar fi numai bine! Mulțumesc frumos!
Plaja este ok doar ca este scumpa iar apa cam adinca la citiva m de mal, iar cind sunt valuri la 1m de mal te zboara
- Aug.2022 Peste așteptări — scris în 01.09.22 de grigoreureche din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Nu mergeți la Luna — scris în 07.08.22 de dumysorin din GăEşTI [DB] - nu recomandă
- Aug.2021 Mizerie și lipsa de respect față de client — scris în 10.08.21 de maria2019 din BUZAU - nu recomandă
- Jun.2021 O vacanta relaxanta — scris în 20.06.21 de lady_c35 din FETEşTI [IL] - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Luna in Golden Sands????????⛱ — scris în 18.02.23 de Mirinda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Nu are patru stele dar merita banii — scris în 09.09.20 de ux117525* din ILFOV - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Luna am ramas cu gust amar — scris în 17.08.19 de Dianaraluca din FLOREşTI [CJ] - nu recomandă