Am petrecut anul trecut un weekend la Nisipurile de Aur, hotel Luna impreuna cu inca doua familii.
Consider util sa povestesc acum despre acest weekend, ca tot se apropie Pastele, 1 Mai, Rusaliile si cred ca vor fi destui interesati sa petreaca 2-3 zile la mare in extrasezon.
Am fost la hotel Luna intr-un weekend obisnuit din luna mai 2011, atunci am avut timp. Oferta a fost "all inclusive", abia acolo in fata restaurantului am vazut un bilet care spunea ca era "light all inclusive", adica la pranz era meniu fix, nu bufet. Probabil e o practica obisnuita cand nu sunt multi turisti in hotel. Masa de dimineata si seara a fost ok, fiecare a avut ce alege, chiar daca nu era o diversitate ca in sezon "de varf". Si pranzul a fost satisfacator. La bar nu prea a fost "activitate" ba lipsea barmanul, ba te trimitea sa iei cafeaua de la cafetiera din restaurant. Pana la urma pe terasa am cumparat cafea si niste bere, chelnerii au parut mai fericiti atunci. Nu am inteles totusi regimul barului in "light all inclusive".
Hotelul este amplasat langa plaja, in partea de nord a statiunii, dar sunt niste scari (cam cat doua etaje, aproximez eu acum) de la hotel pana la aleea principala.
Camera destul de mare, cu balcon si vedere minunata spre mare! Atentie, unele camere comunica intre ele prin balcon!
Si holul hotelului e frumos, mi-a placut liftul cu pereti de sticla.
Parcarea am platit-o la hotel, 5 euro/zi.
Personalul mi s-a parut cam plictisit pentru un inceput de sezon dar nu au fost probleme.
In concluzie, recomand hotelul Luna pentru un weekend linistit in extra-sezon, daca oferta de pret e buna.
Luati Sea View, merita!
Trimis de werty in 27.03.12 21:25:49
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (werty); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2022 Peste așteptări — scris în 01.09.22 de grigoreureche din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Nu mergeți la Luna — scris în 07.08.22 de dumysorin din GăEşTI [DB] - nu recomandă
- Aug.2021 Mizerie și lipsa de respect față de client — scris în 10.08.21 de maria2019 din BUZAU - nu recomandă
- Jun.2021 O vacanta relaxanta — scris în 20.06.21 de lady_c35 din FETEşTI [IL] - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Luna in Golden Sands????????⛱ — scris în 18.02.23 de Mirinda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Nu are patru stele dar merita banii — scris în 09.09.20 de ux117525* din ILFOV - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Luna am ramas cu gust amar — scris în 17.08.19 de Dianaraluca din FLOREşTI [CJ] - nu recomandă