Am numai laude de adus acestui hotel. Un sejur super.
Am fost impreuna cu sotul si fetita noastra si cu inca o familie care au si ei un baietel. Drumul l-am parcurs cu masina prietenilor nostrii si a fost ok. Parcarea la hotel a fost 5euro/zi.
Am ajuns la hotel in jur de ora 12.00 si desi intrarea in camera se face la ora 14.00 noua ne-au dat camerele imediat. Am fost cazati la etajul 6 cu vedere la parc ceea ce a fost ok deoarece era umbra. In camera am avut un pat dublu si pat suplimentar pt fetita. Camera curata si baia deasemenea. Curatenia in camera se facea zilnic, iar ca sa iti schimbe prosopul trebuia sa il lasi pe jos.
Imediat ce ne-am instalat am coborat sa facem o plimbare prin imprejurimi si pe plaja iar apoi ne-am intors la piscina unde sezlongurile si umbrelutele sunt gratuite si unde am stat zilnic deoarece copiilor le-a placut enorm.
Sejurul nostru a fost cu demipensiune si noua ne-a fost indeajuns.
Dimineata am mancat foarte bine si ma surprind comentariile negative deoarece la noi a fost mancarea mereu proaspata si diversificata. La demipensiune dimineata nu ai bauturile incluse dar noi ne-am adus sucul cu noi la masa si nimeni nu a spus nimic. Micul dejun continea branzeturi si sunca, chiftelute, pateu, oua, legume, patiserie, clatite, iaurt, lapte, cereale, fructe, paine de toate felurile, inghetata si cornuri. Nu recomand carnea tocata deoarece ei folosesc un condiment care dupa parerea noastra nu e prea bun. Ceea ce mancam dimineata noua ne era suficient pana seara la masa doar mai ciuguleam niste napolitane, chipsuri sau seminte.
Seara era mancare gatita foarte buna, de la salate de legume si salate cu paste pana la carne de pui, vita, porc facuta frigarui, la gratar, la cuptor, cu sos, cu multe garnituri, peste, doua feluri de ciorbe sau supe si dinou patiserie, fructe, inghetata, prajiturele si multe alte bunataturi, plus cafea si suc cat cuprinde.
Am intalnit romani care ne-au spus ca ei vin de ani de zile la acest hotel si sunt foarte multumiti.
Pentru noi a fost o vacanta de vis iar la anul planuim sa mergem tot la Hotel Luna dar sa stam mai mult.
Iesirea din hotel se face repede si personalul este foarte amabil si nu am avut probleme.
ps: O sa caut cd-ul cu poze si o sa atases cateva... a fost super!!!
Trimis de pmc in 25.08.11 10:33:22
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pmc); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@pmc: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Aug.2022 Peste așteptări — scris în 01.09.22 de grigoreureche din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Nu mergeți la Luna — scris în 07.08.22 de dumysorin din GăEşTI [DB] - nu recomandă
- Aug.2021 Mizerie și lipsa de respect față de client — scris în 10.08.21 de maria2019 din BUZAU - nu recomandă
- Jun.2021 O vacanta relaxanta — scris în 20.06.21 de lady_c35 din FETEşTI [IL] - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Luna in Golden Sands????????⛱ — scris în 18.02.23 de Mirinda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Nu are patru stele dar merita banii — scris în 09.09.20 de ux117525* din ILFOV - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Luna am ramas cu gust amar — scris în 17.08.19 de Dianaraluca din FLOREşTI [CJ] - nu recomandă