Sejurul a inceput pe 08 iulie, am ajuns la hotel in jur de ora 12:00, dupa o ora si 45 de min de zbor si 1 ora de mers cu autocarul. La receptie am fost intampinati de un personal cu o engleza foarte slaba, problema pe tot parcursul sejurului. Camera nu era gata si am fost directionati catre sala de mese pentru pranz. Ajungand acolo am realizat ca sala de mese este foarte mica pentru numarul mare de turisti, am stat sa asteptam sa se elibereze o masa. O problema a fost ca era foarte cald, aerul nu facea fata sau nu functiona, asa a fost pe tot parcursul sejurului.
Camera foarte spatioasa, curata, dar cu mini barul gol. A trebuit sa vb la receptie pt a fi alimentat. Pe tot parcursul sejurului a uitat sa puna cate ceva in mini bar.
- Camera foarte mare, curata, cu pat matrimonial si 1 pat de 1 persoana.
- Hotelul modern.
- Plaja cu sezlonguri mereu libere.
- Pe plaja (situatala 300 m de hotel) ai bar, la care ai aceleasi bauturi ca si la barul de la piscina, deci este ok, dar sunt la fel de diluate.
- Intrarea foarte lina in mare si nisipul foarte fin.
- Este un loc ideal pt familii cu copii.
- In preajma hotelului sunt foarte multe bazaruri, deci ai unde sa faci cumparaturi.
- Foarte cald in interiorul hotelului (mai ales de la etajul 1 in sus) si sala de mese.
- Animatia slabuta.
- Internetul aproape inexistent.
- Bauturile (mai ales sucurile) la dozator foarte diluate. (Anul trecut am fost la Granda si sucurile erau servite din sticle de 1 L).
- Angajatii nu sunt atenti deloc la clienti, engleza nu vb.
- O problema deranjanta a fost aceea ca in jur de ora 17:30 incepea sa stranga sezlongurile de la piscina si te determina sa pleci, desi programul era pana la ora 20:00.
- Mancarea nu a fost foarte diversificata, dar acceptabila.

Tipa de la agentia de voiaj de acolo ne-a recunoscut ca nu mai sunt conditiile de anul trecut. Motiv ar fi numarul mare de rusi, zice ea.
In concluzie nu a fost un dezastru, dar nici oauu.
Imi pare rau dar la acest hotel nu vom mai reveni.
Trimis de alin33aly in 19.07.17 21:37:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Granada Luxury Resort
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alin33aly); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
@webmasterX: a fost o placere si sper sa fie de folos si altor turisti.
- Jul.2022 Nu as mai pleca niciodata cu copiii in Turcia — scris în 08.08.22 de Ofeluta din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Vacanta la Luna Blanca — scris în 08.03.22 de aamely33* din TIMISOARA - nu recomandă
- Sep.2017 Luna Blanca Resort & SPA — scris în 16.09.17 de Emanuel V din ARAD - nu recomandă
- Sep.2017 Ah, la Luna, la Luna... — scris în 09.09.17 de Florin1963 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Pentru unii mumă pentru alţii ciumă... — scris în 22.01.18 de kelyboy din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Luna Blanca 2017 — scris în 16.07.17 de Cristrip din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Un hotel foarte bun — scris în 22.07.16 de marsus din TIMISOARA - RECOMANDĂ