Luna Blanca 2017
Impresii de la Luna Blanca, iulie 2017:
Puncte bune:
-raport bun pret/calitate
-mancarea buna spre foarte buna, seri tematice
-hotelul modern si nou, camera foarte curata
-drumul la plaja scurt si accesibil, microbuz care circula din 10 in 10 min
-la plaja am gasit mereu sezlonguri libere
Puncte slabe:
-spatiul mic al hotelului (doar doua piscine)
-echipa de animatie slabuta
-anjagatii nu sunt foarte atenti la client, engleza nu prea vorbesc, sunt orientati mai mult catre nemti, turci
-bauturile slabe calitativ
-internetul slab
-foarte multi copii in acesta perioada, pentru cupluri poate fi deranjant
In concluzie, aspectele importante au fost ok (camera, mancare, hotel in sine) dar am simtit si lipsuri (ex: cand ne-am cazat au uitat sa ne aduca bagajul in camera, animatia). Ne-a placut dar data viitoare incercam altceva :).
Trimis de Cristrip in 16.07.17 11:07:44
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cristrip); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Cristrip: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 44&ridAnt=79234
Confirm toate punctele slabe si as mai adauga foarte cald in interiorul hotelului, mai ales de la etajul 1 in sus. In sala de mese aceeasi problema cu caldura. Spatiul in sala de mese foarte mic pt numarul mare de turisti. La mini bar in fiecare zi uita sa puna cate ceva.
Mi-a confirmat si tipa de la agenție ca anul acesta conditiile sunt mai slabe decat in trecut.
Punctele Bune sunt corecte.
Un punct forte este acela ca ai in preajma ffff multe bazaruri. Ai unde sa te plimbi seara si sa iti faci de lucru )
@alin33aly: Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Jul.2022 Nu as mai pleca niciodata cu copiii in Turcia — scris în 08.08.22 de Ofeluta din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Vacanta la Luna Blanca — scris în 08.03.22 de aamely33* din TIMISOARA - nu recomandă
- Sep.2017 Luna Blanca Resort & SPA — scris în 16.09.17 de Emanuel V din ARAD - nu recomandă
- Sep.2017 Ah, la Luna, la Luna... — scris în 09.09.17 de Florin1963 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Pentru unii mumă pentru alţii ciumă... — scris în 22.01.18 de kelyboy din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Luna Blanca Iulie 2017 — scris în 19.07.17 de alin33aly din PITEşTI - nu recomandă
- Jun.2016 Un hotel foarte bun — scris în 22.07.16 de marsus din TIMISOARA - RECOMANDĂ