Am ales acest hotel depinzand de o anumita perioada, iar in anii trecuti mergand la unul asemanator, dar asteptarile nu au fost pe masura si anume:
- prima surpriza neplacuta a fost lipsa unei prize la un nivel normal pentru a putea pune un fier de calcat in conditiile in care am plecat in concediu direct de la serviciu, un epilator pentru intretinere, un telefon la incarcat, un uscator de par, dar sa trecem mai departe
- curatenia lasa de dorit, prosoapele sunt horror mai bine ne le atingi si schimbate o singura data la cerere, iar in 8 zile lenjeria nu s-a schimbat niciodata, doar suntem la mare nisip cat lumea ce rost are schimbatul...
Cand vii la pranz sa te odihnesti, ca doar de aia mergi in concediu, doamna de serviciu tranteste cu draci mopul, matura si tot ce are in dotare, ce atata somn..., somnul ingrasa, la care mai adaugam si nesimtirea turistilor care si la ora 1 noaptea isi spun povesti pe hol unul intr-un capat altul in celalalt, usa fiind foarte subtire auzindu-se orice, iar zgomotul de afara se aude prin termopanele de proasta calitate si ziua si noaptea ca si cand nu ar fi geamuri.
Singura chestie pozitiva sunt fetele de la receptie care sunt frumoase si amabile, in rest nimic. Am uitat sa va spun de televizor e beton, vede doar cu purici.
Nu mai merg acolo niciodata, imi pare rau ca nu am mai avut timp sa-i las mesaj managerului.
Trimis de simonap78 in 12.07.14 10:35:30
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simonap78); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.21963174 N, 28.63405645 E - CONFIRMATE
@simonap78: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Din pacate nu toti turistii sint educati sa respecte niste reguli, zic ca le apartin tot lor, ca doar au platit!
Speram sa apucam si ziua in care aceste lucruri sa dispara macar partial daca nu total!
Calatorii placute in continuare...
- Jul.2021 Aici nu — scris în 01.08.21 de Florin Nuta din TARGOVISTE - nu recomandă
- Aug.2017 Nu se merita! — scris în 28.08.17 de Urti67mud din PETROşANI [HD] - nu recomandă
- Aug.2017 Impresii despre Lotus — scris în 06.08.17 de Mpa din PITEASCA [IF] - nu recomandă
- Aug.2016 Cel mai slab hotel din Mamaia — scris în 04.08.16 de marckooo78 din TITU - nu recomandă
- Jul.2016 Hotel Lotus... dezamagitor — scris în 08.08.16 de castanel din IAşI - nu recomandă
- Aug.2015 Hotel Lotus Mamaia un sejur de cosmar — scris în 05.09.15 de giovanny din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Dezamagire totala — scris în 15.07.15 de scorpion 28 din PETROşANI [HD] - nu recomandă