RĂU
Am ales acest hotel prin firma de booking.
Din pacate, am plătit în avans, altfel nu as fi rămas la acest hotel.
despre SERVICII
Promptitudine exemplu- firul de la dus era rupt, am primit unul la doua zile si, foarte drăguți, mi l-au dat sa mi-l montez singur. ????
despre CAMERE & COND. CAZARE
Cazarea a fost oribila. În camera mirosea profund a mucegai, mobila plină de praf, am gasit doar două prosoape de fata. Am rămas 5 nopti, timp în care ne-am îmbolnăvit pe rând (bine, diaree), nu ni s-au schimbat prosoapele nici macar o data, iar curătenie in camere a lăsat de dorit. Am plătit pentru pat suplimentar si am primit o amarata de saltea.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Nu se poate mânca in cadrul hotelului pentru ca nu au bucătărie, ceea ce este f bine. Cine stie ce boli am mai fi luat. Se poate mânca la restaurantul Hotelului Perla.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Nisipul pe plaja a fost extrem de murdar, mucuri de țigară, gunoaie.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Fiind aproape de satul de vacanță pot fi găsite variate metode de distractie.
Trimis de Florin Nuta in 01.08.21 12:04:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Florin Nuta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.21963174 N, 28.63405645 E - CONFIRMATE
@Florin Nuta: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =104309&hid=763.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Aug.2017 Nu se merita! — scris în 28.08.17 de Urti67mud din PETROşANI [HD] - nu recomandă
- Aug.2017 Impresii despre Lotus — scris în 06.08.17 de Mpa din PITEASCA [IF] - nu recomandă
- Aug.2016 Cel mai slab hotel din Mamaia — scris în 04.08.16 de marckooo78 din TITU - nu recomandă
- Jul.2016 Hotel Lotus... dezamagitor — scris în 08.08.16 de castanel din IAşI - nu recomandă
- Aug.2015 Hotel Lotus Mamaia un sejur de cosmar — scris în 05.09.15 de giovanny din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Dezamagire totala — scris în 15.07.15 de scorpion 28 din PETROşANI [HD] - nu recomandă
- Sep.2014 Peste asteptari — scris în 15.09.14 de Ioana Pacurar din ALBA-IULIA - RECOMANDĂ