Deci... parerea mea... N-o sa stau sa scriu romane. Am fost prima data la Lotos in 2008, cand hotelul era aproape nou, frumos amenajat, servicii ok (chiar daca era si este numai cu micul dejun). Are o priveliste frumoasa si e foarte bine amplasat.
Insa... am decis sa ne intoarcem anul acesta pentru un sejur de 7 nopti. Am vrut sa ne relaxam, in fond Balchik-ul este pentru relaxare si liniste mai mult. Nu s-a putut... in primul rand in 3 nopti din cele 7 am avut cate o nunta. Una dintre ele a fost tiganeasca, alta romaneasca si una turceasca. Inchipuiti-va cata ,,liniste" a putut fi si cati nervi ne-am putut face.
In al doilea rand, in prima noapte ni s-a oferit o camera la parter, care de fapt era pentru angajati, sub pretextul ca nu au camere libere. Ghiciti si de ce! Din cauza nuntilor. Noi am luat bilete din februarie 2013 si sa fim seriosi, o nunta se aranjeaza cu un an inainte sau cel putin cu multe luni inainte, nu imi vii sa imi spui ca nu ai camere de la inceput, ca o noapte dormim aici si apoi ne muti. A fost ingrozitor!! Baia era putin spus infecta, cu o gaura imensa in perete pe care noi am acoperit-o cu o punga lipita, in ideea in care cine stie, Doamne iarta-ma, ce putea urca pe teava in sus... peretii decopertati, tv nu avea, frigider nu avea, prizele erau stricate si aerul conditionat nici atat nu mergea. Am zis ca poate ne muta intr-o camera mai buna de a doua zi. In niciun caz... a fost cam la fel, doar ca fara gaura din perete. Baia nu avea nici un locusor gen cabina de dus sau ceva. Te spalai in stil ,,Costinesti" ca sa uzi toata baia da vero. Miros urat, greu, a mucegai, paturile vai si amar de ele, rupte, asternuturi gaurite cu miros urat.
Hotelul a fost de curand ,,reamenajat" in rau si arata ca dupa razboi, tapet cazut, dezlipit, cum am mentionat mai sus.
La masa... la fel. Noroc ca am avut doar micul dejun, dar nu se puteau consuma alimentele. Am avut si resturi ramase de la nunta a doua zi dupa fiecare nunta. Carnati prosti, stricati, paine veche si uscata, cafea slaba, oua facute din praf de oua, 2-3 rosii amarate si branza. Terasa unde chipurile stateam pentru micul dejun arata tot ca dupa razboi, urata, nematurata de saptamani, mese vechi trecute de ani, etc.
Nu vom mai reveni niciodata la acest hotel. Iar patronului hotelului, Atanasov, sa ii fie rusine cu serviciile pe care le are si cu ce smecherii face! I-as fi chemat OPC-ul in varianta bulgareasca daca as fi stiut unde sa ma adresez. Nu recomand nimanui acest hotel, s-a schimbat mult de tot in rau si imi pare rau de el, sincer, pacat de amplasament...
Trimis de LibraryMouse in 12.09.13 22:31:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (LibraryMouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@LibraryMouse: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2021 Vacanta nr. 4 incheiata cu succes — scris în 05.08.21 de dorinakiss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 După 6 ani, la confort mult mai performant! — scris în 25.08.17 de dorinakiss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Hotel Lotos si Balcic, una pe fata, una pe dos... — scris în 03.07.17 de kikiritzi din BRăDENI [SB] - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Hotel Lotos, Balcik — scris în 18.04.17 de malina_alina33 din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2016 Servicii execrabile — scris în 09.05.16 de bbradu70 din GALAţI
- Jun.2014 Miros pestilențial — scris în 29.06.14 de Cristeschus din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Vacanta la Balcic — scris în 06.08.12 de mihai barbu din SIBIU - RECOMANDĂ