Avand bilete la Primorsko de pe 5 septembrie si fiind liberi inca doua zile inainte, ne-am gandit sa dam si o fuga pe la Balcic.
Pretul camerei este cinstit, nu-ti ofera cine stie ce dar nici nu cer multi bani.
Dealtfel, Balcicul este o statiune care merita vizitata, domeniul reginei Maria trebuie vazut, in rest mare lucru nu este, de aceea hotelul este croit parca pentru asta, adica doua maxim trei zile in care cam vezi tot.
La plusuri avem vederea spre un port pitoresc de la balcon, cu conditia sa stai la un etaj superior, micul dejun care poate fi luat la terasa in aer liber cu vedere la port, parcarea proprie gratuita a hotelului, internet in camera (prin cablu, se ia de la receptie si se lasa garantie 10 leva).
Rezervarea se poate face telefonic direct la hotel iar plata la sosire. Pe la agentii se uziteaza asa numita taxa de statiune care se plateste pe langa bilet, aici nu ne-a cerut nimeni nimic.
Daca te cazezi la ei, ai 10% discount la restaurantul hotelului.
La minusuri avem piscina patrata de 3 pe 3 in care doar sa te balaceasca copilul, balconul mare dar murdar cu sezlonguri rupte, pacat deoarece este suficient de mare ca sa faci plaja direct in balcon pe sezlong.
Internetul pentru mine a fost salvator, deoarece am uitat voucherele de Primorsko acasa si am sunat la agentie sa mi le trimita pe mail, le-am pus pe stick si le-am printat la parterul hotelului unde au si o agentie de turism (nu mi-au cerut nici un ban, a fost dragut din partea lor).
Cam atat de la hotel Lotos, ieri am ajuns la Grand Hotel Primorsko despre care o sa postez alt review.
Trimis de stelianbirea in 06.09.11 11:16:04
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stelianbirea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna... As vrea sa imi rezerv o vacanta la acest hotel pentru 1 mai si m-ar interesa cum vi s-a parut mancarea? (mic dejun, cina)
@yarine: Nu am avut decat mic dejun care este modest pentru cei cu pretentii dar suficient pentru cei care nu sunt mai nazurosi.
Multumesc ptr raspuns! Eu fac parte din cea de-a doua categorie, deci nu cred ca vor fi probleme.
- Jul.2021 Vacanta nr. 4 incheiata cu succes — scris în 05.08.21 de dorinakiss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 După 6 ani, la confort mult mai performant! — scris în 25.08.17 de dorinakiss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Hotel Lotos si Balcic, una pe fata, una pe dos... — scris în 03.07.17 de kikiritzi din BRăDENI [SB] - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Hotel Lotos, Balcik — scris în 18.04.17 de malina_alina33 din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2016 Servicii execrabile — scris în 09.05.16 de bbradu70 din GALAţI
- Jun.2014 Miros pestilențial — scris în 29.06.14 de Cristeschus din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2013 A fost horror, nu ne vom mai intoarce veci! — scris în 12.09.13 de LibraryMouse din BUCURESTI - nu recomandă