O experienta proasta de vacanta
un hotel care are 5 stele decit pe hartie.
pentru inceput dupa ce am primit cardul de acces in camera a trebuit sa fac 4 drumuri pana la receptie sa pot deschide usa.
camera foarte mica cu o ghiuveta crapata, mucegai pe faianta, fara halat si papuci de baie. curatenie se face aleatoriu.
mancarea nu este rea dar nu depaseste standardul de 3-4 stele. pana la ora 10 dim nu ai unde bea o cafea, ce este in restaurant la mic dejun e o spalatura dea cafea, iar cand am chemat managerul de restaurant mi-a spus ca astea sant conditiile.
aerul conditionat din camera la setari poti umbla decit la ventilatie, temperatura nu o poti seta. pa display se modifica dar nu si temperatura din camera. in concluzie din 14 prieteni care am venit aici 8 am racit bine.
hotelul este construit de mantuiala cu crapaturi in structura si cu bucati care stau sa cada. inca mai am de stat vreo 3 zile aici dar promit ca am sa revin si cu poze.
in poze pe site hotelul arata extraordinar dar in realitate arata cam 60% din ce se vede in poze.
Trimis de Visan in 27.08.12 07:45:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: kusadasi-imbat hotel
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Visan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Visan: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Va dorim un concediu cat mai placut - incearca sa te bucuri de aspectele pozitive si sa neglijezi cele mai putin placute (cele pe care nu le poti schimba), astfel incat sa profitati de zilele ramase la maxim.
Poti aduce completari si noutati oricand, in timpul sejurului sau la intoarcerea acasa, folosind rubrica de fata - ECOURI.
arata si tu o fotografie sa te cred, sigur tu ai nimerit turcia???
- Aug.2023 Vacanță ok, dar se poate mult mai bine — scris în 15.09.23 de Cata.FPopa din VIDRA [IF] - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Concediu in pandemie — scris în 30.09.20 de Denisaa2 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 O vacanta reusita! — scris în 26.06.23 de Astor din PIPERA (VOLUNTARI) [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2019 5 stele all inclusive??!! — scris în 01.07.19 de Ilcrognolo din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Sep.2018 O vacanța irosită — scris în 04.09.18 de OMIDEEE din MUNTENIA - nu recomandă
- Aug.2018 Ca o completare la review-urile negative — scris în 25.07.20 de Nicolae1976 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O experiență urâtă — scris în 24.07.15 de laritani din HUSI - nu recomandă