Cand am fost noi acolo in 2007 a fost superb, hotelul, foarte ok, am nimerit o camera cu vedere la mare. Am plecat cu o agentie din Arad (globetrotter) si a fost un sejur de vis, daca vreti un concediu in care doar sa te relaxezi la piscina si te bucuri din plin de all inclusive.
Serviciile in Turcia sant ok, daca mergi la un hotel de 5*.
Hotelul: foarte frumos in ansamblu si foarte mare. Camerele: foarte curate si dragute, (am nimerit o cam cu vedere la mare la etajul 6) curatenie se face in fiecare zii in camera.
Mancare: foarte buna si diversificata si enorm de multa, seara se fac gratare afara la piscina principala, si se organizeaza spectacole (ex un grup de fete profi la inot care faceau balet in apa), si mai sant si 3 restaurante a la carte - sant ok. Piscine: sant multe e una in interior foarte frumoasa (nu am prea stat acolo) si sunt 2 pt adulti +una mica de copii in fata hotelului, si mai este una cu toboganele si cea cu apa de mare peste drum pe unde se merge catre plaja printr-un pasaj subteran.
Plaja e ok: sezlonguri, umbrelute gratis + prosoape gratis in fiecare zi, problema e ca noua nu ne-a placut apa - avea o culoare verde tulbure si apa devine adanca aproape de mal, am stat mai mult la piscine.
Agentia colaboratoare a fost Tezz tour (personal foarte ok si amabili). Sunt tot felul de excursii organizate de ei contra cost, noi am fost intr-o mica croaziera cu ceva "vapor" (vai de mama lui), dar pana la urma a fost ok si "mica" excursie, per ansamblu ne-a placut mult si recomand cu incredere hotelul familiilor cu copii!
Aaaa, am uitat sa scriu ca personalul hotelului sunt cam naspa.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (masiniar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2023 Vacanță ok, dar se poate mult mai bine — scris în 15.09.23 de Cata.FPopa din VIDRA [IF] - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Concediu in pandemie — scris în 30.09.20 de Denisaa2 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 O vacanta reusita! — scris în 26.06.23 de Astor din PIPERA (VOLUNTARI) [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2019 5 stele all inclusive??!! — scris în 01.07.19 de Ilcrognolo din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Sep.2018 O vacanța irosită — scris în 04.09.18 de OMIDEEE din MUNTENIA - nu recomandă
- Aug.2018 Ca o completare la review-urile negative — scris în 25.07.20 de Nicolae1976 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O experiență urâtă — scris în 24.07.15 de laritani din HUSI - nu recomandă