un hotel... de mult apus... totul vechi, mizerabil, nimeni nu-ti face curat daca nu ceri...
in baie un miros groaznic, am cumparat clor si am dat cu parfum sa putem intra in baie, mobilier vechi, fara balcon,
fara restaurant, doar apa minerala/plata la jumate si nu stiu ce suc... tot la jumate...
nu e chiar 100 de m de plaja asa cum e scris... vreo 8-10 minute de plaja de mers lejer...
sincer doar pretul e ok... dar mai bine mai pui 50, 80 lei si stai in conditii optime.
Sincer nu se merita, este un hotel batranesc
sau in lipsa maxima de altceva,
daca ploua si esti fumator, n ai unde fuma ptr ca nu sunt decat 3 banci din lemn afara si atat!
Trimis de anded3029 in 26.08.14 23:00:26
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anded3029); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06686000 N, 28.63562000 E - neconfirmate încă
@anded3029: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2016 Modest dar ne-am obisnuit — scris în 23.10.16 de NELU64 din ROSIORI DE VEDE - nu recomandă
- Jul.2014 Raport calitate pret ok — scris în 10.08.14 de Denis70 din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Hotel cu camere murdare — scris în 22.07.13 de Mihai BRB din PITESTI - nu recomandă
- May.2013 Un hotel al profundelor contemplari... — scris în 06.05.13 de Neptunus din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Locatie buna, vacanta linistita — scris în 21.09.12 de mihai79 din BUCURESTI - RECOMANDĂ