Am participat la o nunta pe langa Alba si ne-am gandit sa prelungim excursia ca sa vizitam si Sebesul cu aceasta ocazie, mai ales ca in Alba mai fusesem recent.
Asa ca am facut rezervare pentru doua nopti la Hotel Leul de Aur, 2 adulti si 1 copil, camera de 3 stele (hotelul dispune de doua tipuri de cazare, de 3 si de 4 stele).
Acest han devenit hotel ne-a depasit asteptarile pe toate planurile…
Cladirea incarcata de istorie in care este amplasat hotelul dateaza de pe la 1400 si a fost restaurata / renovata complet. Ce mi s-a parut foarte interesant e ca au pastrat o serie de fotografii din timpul restaurarii care sunt expuse chiar acolo, in galeriile centrului comercial Leul de Aur.
Personalul foarte atent la nevoile clientilor, de cum am intrat in receptie si au vazut-o pe fetita noastra de 1 an si jumatate ne-au rugat sa mai luam loc 2 minute ca sa aduca in camera si un patut (fara sa-l solicitam).
Camera stralucea de curatenie, lenjeria impecabila, la fel si baia, produsele de baie de foarte buna calitate. Trebuie sa amintesc aici patul in care ne-am scufundat la propriu, n-am fost inspirati sa ne uitam ce tip de saltea avea (ne-ar fi interesat si pentru acasa :)), am intrebat la receptie cand am predat camera dar ne-au raspuns elegant ca nu ne pot ajuta cu aceasta informatie…
Ar mai fi de mentionat faptul ca nu am avut balcon dar pe noi nu ne-a interest acest aspect.
Dimineata la micul dejun imediat cum am intrat in sala de mese a aparut si scaunul pentru copii (fara sa-l solicitam), mancarea a fost suficienta, gustoasa, proaspata, cafeaua buna. Am mai mancat si la crama hotelului, de asemenea foarte gustos.
Tot in incinta centrului comercial mai exista si un restaurant de tip autoservire unde era tot timpul aglomerat.
In concluzie, pe viitor nici nu iau in considerare alta varianta de cazare in oras / zona.
Din pacate insa nu am poze.
Trimis de virginia15 in 29.10.19 11:58:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SEBEȘ [AB].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (virginia15); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
@webmasterX: da, e ok
- Oct.2012 Curat si elegant — scris în 16.01.14 de kelyboy din BACăU - RECOMANDĂ