Anu' trecut ma uitam cu jind la cei care stateau la Leon Beach si faceau 3 minute pe jos pana la plaja. Anu' asta, de Rusalii, ne-am hotarat sa mergem sa stam si noi acolo.
Cazarea a fost gasita pe booking (se pare ca nu e mare sfaraiala, nici cu reducerile de "genius" pt ca direct de la receptie era mai avantajos).
Micul dejun a fost asa: in prima zi, vai de steaua lui, deoarece nu venisera inca destui turisti. Nu bufet ci "astaavemsavaalegeti". De a doua zi s-au revansat, fiind un mic dejuc corect, bufet, absolut ok.
Cazarea (dubla supericam jale cu presiunea la apa... dar mergea.
Piscina... alea alea... era... nu ne-au interesat, era piscina aia mai mare la 50 de m distanta...
Pacat ca in sezon preturile cresc cu macar 50%... e un loc super unde sa stai la mare.
Restaurantul: ok ca si mancare, nu sa te dea pe spate, portii micute si preturi mari. Deh... profita ca in zona nu prea ai unde sa mananci.
Trimis de geordan in 22.06.15 13:04:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (geordan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@geordan - @geordan: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA/. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmasterX -
Nu, nu e ok!
Este chiar in dreapta lui "Oneiro", lipit de acesta.
@geordan - rog aruncă o privire peste următorul link amfostacolo.ro/src_google ... p.php?hid=16772.
- - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here?")
Mulţam fain.
Am setat coordonatele GPS conform indicațiilor, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.
Am adnotat, deasemenea, aceste coordonate ca fiind confirmate.
- Aug.2021 Dezamagitor — scris în 14.04.22 de Savamarianas* din IAşI - nu recomandă
- Aug.2019 Cochet si linistit — scris în 29.08.19 de AlexSta din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Hotel super ok — scris în 19.07.18 de radufurdui din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Foarte OK — scris în 15.08.17 de danman_work din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Nu pentru familii cu copii — scris în 23.06.17 de luminita n din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jul.2014 Un mare DA! - recomand cu caldura — scris în 08.07.14 de FlaviuGeorge din FOCşANI - RECOMANDĂ