Citisem deja review-uri de pe acest site inainte sa plecam si eram pregatiti sa dam spaga pt o camera mai buna (mentionez ca facusem rezervarea la hotel pe un site, dupa criteriul raport calitate- pret, si am ales unul dintre cele mai mici preturi disponibile)
Din afara arata ca un spital nerenovat de ceva vreme, dar inauntru... alta viata: curat, receptia primitoare si desi receptionera era intr-adevar romanca s-a purtat foarte frumos- desi nu am putut sa ne cazam inainte de ora 14, ne-am lasat bagajele la hotel si ne-am intors dupa o plimbare in oras sa ne cazam.
Camera pe care ne-a dat-o a fost incapatoare, pat dublu, baie in camera, o masuta cu scaun pt laptop (WI- FI e gratuit, se schimba parola din 3 in 3 zile si se da de la receptie). Prosoapele se schimba in fiecare zi. In schimb, a trebuit sa atragem atentia la receptie ca nu se spala pe jos de cand ne-am cazat pana in a 4a zi, dupa care a fost totul OK.
Ca si pozitionare a hotelului, intr-adevar treci pe langa Dunare ca sa ajungi, privelistea noastra a fost superba si ai un supermarket chiar vizavi. Mallul din Kagran este la o statie de metrou/ autobuz si se poate ajunge si pe jos. Pentru alte obiective recomand cu caldura metroul.
Per total, eu as da un 9 spre 10 experientei.
Trimis de Cristina2406 in 14.09.12 08:51:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA. A mai fost în/la: Tot Viena, mai multe hoteluri
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cristina2406); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.23897314 N, 16.43016100 E - neconfirmate încă
- Feb.2012 Intr-adevar... satisfacator! — scris în 21.02.12 de narcisala din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Satisfacator — scris în 31.08.11 de olteanul2010 din BUCURESTI - nu recomandă