Leda Hotel2 / MENIU
Rimini - Hotel Leda
![](/images/printer_off_32.png)
Din 13-06-2017 pina in 20-06-2017, am fost in Rimini, am zburat cu Rynair din Bucuresti-Bologna, iar la intoarcere zbor cu Wizzaer, bilete de avion pt 2 persoane, cost 125 euro.
Cazare cu mic dejun am avut la Hotel Leda in Marina Centro, pretul f ok pt cazare si MD a fost 220 euro pt 2 persoane. Hotelul l am ales pt locatie, la 400-500m de plaje si de Marina Centro.
Hotelul micut si modest, dar f curat, personalul amabil in special Luigi de la receptie, care vorbeste bine engleza.
Camera maricica, insa balconul minuscul, abia avea loc 1 scaun in el, si vederea din balconul nostru, direct in cladirea vecina, baia mica, dar cu bideu, sapun si sampon in plic, pahare de plastic, si culmea-dusul direct in perete, fara macar sa aiba o perdea de dusi, apa de la dusi curgea direct jos in baie, culmea este ca nu a intrat in camera spre surprinderea noastra, aveau scurgerea buna.
Hotelul are si o terasa draguta unde fiind fumatori ne beam cafeaua dimineata.
Micul dejun destul de bun si cu destul de multe produse, adica-1tip de cascaval, 2 tipuri de salam, 3 tipuri cereale, lapte, smintina, apa, 2 modele de suc la carafe, cornuri, gogosi, 3 modele diferite ca aspect dar destul de asemanatoare ca gust de cheguri, unt la cutiuta, 3 tipuri gem la cutiuta, automat cu 4 feluri de cafea, deci per total satios si destul de diversificat pt un hotel de 2 stele.
Curatenie, pe bune, se facea zilnic in camera, prosoape diverse marimi 6 la numarau fost schimbate de 2 ori pe perioada sejurului, la fel si asternuturile de pat.
Hotelul este situat pe o straduta laterala dar in 5-10min se ajunge direct in marina centro, apoi de transverseaza strada si se ajunge pe plaje, plaje care este superba, f lata, f lunga, f curata, fiecare sector de plaje are un specific, adica ofera instructori de gimnastica si dans, ori locuri de joaca, teren de volei, sala de sport, aparate instalate pe plaje pt sport, deci extrem de civilizat, insa toate astea au un cost-15 euro/zi pt 2 sezlonguri si 1 umbrela ori 10 euro/zi pt 2 sezlonguri, cam scump facind totalul pt 7-8 zile, insa tinind cont de cite persoane am vazut muncind pe fiecare portiune de plaje (plajele fiind impartite si numerotate aferent fiecarui concesionar, si umbrelele cu sezlongurile au culori diferite pt fiecare portiune de plaje-arata f frumos asa) deci lucrind in 2 ture, de fiecare portiune de plaje se ocupau 4-5 persoane/tura, asa se explica si curatenia impecabila a plajelor plus un nisip atit de fin cum nu am prea vazut pe plajele din Spania, Turcia, Grecia.
Despre Bologna si transportul din Bologna aeroport pina in Rimini Marina centro, o sa scriu in alt articol, tot ce pot sa va spun este ca autobuzul nr 11 luat din gara Rimini, acopera traseul pina in Riccione, trecind prin toate statiunile.
Cam atit despre Hotel Leda si sejurul nostru petrecut acolo, pt un buget redus, hotelul este bun, aproape de plaje si de centrul plin cu magazine si restaurante, un hotel budget bun si cu mic dejun destul de variat si bun.
Ne vom intoarce si anul viitor in Rimini, pt ca ne a placut atmosfera relaxata, civilizata, fara muzica urlind, cu oamenii prietenosi, daca ar fi sa rezum Rimini intr un cuvint as spune Civilizat, iar pt Hotel Leda-Bun pt pretul platit si la ce ofera.
Vacante frumoase si relaxante va doresc!
Trimis de ManuelaManu in 14.07.17 00:39:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ManuelaManu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.05719210 N, 12.58711180 E - neconfirmate încă
Încărcând inițial impresiile la o rubrică de călătorie, rubrica de CAZARE a fost nedisponibilă pentru notare. Te-aș ruga să indici o notă și pentru acest capitol - cazarea - folosind linkul EDIT IMPRESII, afișat cu roșu mai sus și disponibil permanent la publicare (şi timp de 30 minute după aceasta).
Ulterior, poți scrie notele de la CAZARE şi sub formă de ECOU — le vom adăuga noi în caseta tehnică.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 43&ridAnt=79166
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)---
Mutat în rubrica "Leda Hotel, RIMINI" (nou-creată pe sait)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)
— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.
Interesant, foarte interesant... ma bate un gand! Apa cum era? Intrarea in apa? Nisipul, am inteles ca este fin.
@cristina47: Este cel mai fin nisip pe care am calcat (am fost pe plaje in Spania, Tunisia, Turcia, Grecia) apa calda, fara valuri mari, intrarea in apa f lina, mergi 100-120m pina sa ti ajunga la piept, dar nu este cristal ca marea Ionica, e Adriatica, adica este cam ca marea noastra, o idee mai curata
@romiromi: Multumesc pentru raspuns. Cu siguranta, voi mai avea si alte intrebari.
Cu tot ce te pot ajuta, intreaba fara probleme, ma bucur daca iti pot fi de ajutor
@romiromi: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.