BUN
Se află cam la mijlocul străzii Faubourg Poissonniere, o stradă cu sens unic şi e aproape (pȃnă ȋn 10 min. pe jos) de două staţii de metrou: Poissonniere la capătul de sus al străzii şi Bonne Nouvelle la cel de jos (e mai aproape de prima). Ȋn zonă se găsesc numeroase localuri cu terase şi un magazin alimentar peste drum de hotel. Este situat la 2-3 km de obiective importante ale oraşului (Sacre Coeur, Notre Dame, Luvru) şi la 10 min. de Gare du Nord.
Rezervarea pentru o cameră de 3 persoane (cazare cu mic dejun) făcută şi plătită prin booking din februarie.
Este un hotel care funcţionează ȋntr-o clădire destul de veche, dar pentru un hotel de 2 stele situat ȋn zona respectivă a Parisului consider că raportul preţ/calitate a fost unul corect.
Ceea ce am apreciat cel mai mult: liftul. Am avut camera la et. 4 şi am fumat ȋn stradă. Dar măcar n-am mai urcat/coborȃt o grămadă de scări, ca ȋn alte părţi ????!
Micul dejun a fost suficient de diversificat, dar acelaşi ȋn fiecare zi.
Şi acum despre cameră: am dorit una cu un pat dublu şi unul simplu (au şi cu 3 paturi separate). Situată la et. 4 (la mansardă) arăta ca o cameră de cabană, cu tavan ȋnclinat şi lambrisat. La patul simplu se ajungea urcȃnd nişte scări relativ abrupte, la etaj. Una peste alta camera destul de mare, baia acceptabilă la limita inferioară: uşa nu se ȋnchidea bine, vasul de WC ȋnclinat putin spre dreapta, cabina de duş prea mică. Avea şi părţi bune: blatul din zona chiuvetei mare, aveai loc să-ţi ȋntinzi toate cosmeticalele, avea uscător de păr.
Ceea ce ne-a displăcut cel mai mult: prea puţină lumină naturală, datorită geamurilor destul de mici, şi prea puţină lumină seara din cauza veiozelor mici şi puţine. După ce că becurile erau chioare, lumina era destul de atenuată de abajururi, aşa că am scos vreo două şi am mai cȃştigat ceva lumină. Aşa că, ne-am obişnuit cu “cabana” noastră de la mansardă cu lumină slabă. Probabil că alte camere erau suficient de luminoase deoarece aveau genul acela de uşi-ferestre care dau spre exterior. Zilnic se făcea curăţenie şi paturile.
Ȋn concluzie, e loc de mai bine la acest hotel, dar, cum spuneam, consider că raportul preţ/calitate a fost destul de corect.
Trimis de DanSta in 11.08.20 20:53:25
- A fost prima sa vizită/vacanță în FRANȚA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DanSta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.87430600 N, 2.34784100 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Le Faubourg (Opera) Hotel, PARIS" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc) Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
@DanSta:
”pentru un hotel de 2 stele situat ȋn zona respectivă a Parisului consider că raportul preţ/calitate a fost unul corect.
si eu cred la fel, cu toata scara cea abrupta (la 15 ani urci usor scarile, asa incat nu cred ca a fost o problema.
”Ceea ce am apreciat cel mai mult: liftul. Am avut camera la et. 4 şi am fumat ȋn stradă.
ai fi fumat mai putin?
Cat despre lumina, chias si in concediu daca sunt imi place lumina, asa ca si eu as fi suferit din acest punct de vedere.
In rest consider ca alegerea a fost una inspirata, felicitari, votat cu mare drag.