Am achiziționat 2 vouchere de reducere cu care m-am cazat.
La momentul respectiv lunea la prânz m-a izbit un miros de mucegai peste care am trecut.
Am ajuns în garsoniera oferită unde am constatat că sunt condiții decente, cu excepția mochetei care este imbacsita. Faptul că e veche nu contează atât de mult. Lenjeria părea curata deși nu e albă.
Dar... masa e ok. Servirea merge. Mai prin faptul că într-o dimineață am fost taxat în plus pentru un coș de pâine suplimentar.
După ce patronul a apărut pe la hotel s-a schimbat mirosul, respectiv eliminandu-se izul de mucegai.
Raportul calitate preț e totuși ok. E un hotel de 2 stele.
Ar fi ideal să se poată respecta toate condițiile asumate în oferta achizitionata pe voucher (în special wi fi semnal prost. Programul de joi lipsa).
Dar cred că o să revin. Am sesizat că se folosește apa la bucătărie și bar adusa în bidoane de la un izvor situat pe versantul din vecinătatea complexului. Apropo am înțeles și de ce s-au făcut mai multe în domeniul curățeniei - s-a organizat o masă în fața hotelului. Băiatul patronului are învitati din București
Trimis de Anghel IORD in 24.07.15 18:40:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AZUGA. A mai fost în/la: Maramureș, Valea Prahovei, Moldova, etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Anghel IORD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Anghel IORD: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Din câte ne dăm seama, sunteţi încă "acolo" (în zonă). Deşi AmFostAcolo nu recomandă impresii trimise în timpul (mini)sejurului (câteodată cu proprietarul "suflându-ţi în ceafă""), nu respingem apriori asemenea cazuri.
Totuşi, pentru că saitul nostru se numeşte AmFostAcolo.ro, păstrăm deocamdată articolul în "stand-by", urmând ca la finalul sejurului să completaţi impresiile și notele finale, "decantate" prin eventuala experiență suplimentară.
Până atunci, mai aveţi timp să adăugaţi impresii, detalii, alte informaţii utile sau să "rafinaţi" notele acordate (folosiţi linkul EDIT IMPRESII), să încarcaţi eventuale poze etc.
IMPORTANT: Rugăm să ne anunţaţi (printr-un ecou scris aici, în rubrica de faţă) când consideraţi că aţi ajuns la "varianta finală" = că putem publica articolul.
Gata am terminat cu aprecierile. Una peste alta a fost ok. Am stat cu gura pe copii mai mult să nu stea pe jos, dar altfel a meritat sejurul. Prin programul cu obiective din zonă și frumusețea sălbăticiei.
- Feb.2017 Fugiți, e jalnic!!! — scris în 13.02.17 de negulescu din PLOIEşTI
- Aug.2015 O experienta frumoasa — scris în 15.08.15 de Veronyk din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2015 Nu recomand — scris în 27.01.15 de Alina2015 din MANGALIA - nu recomandă
- Dec.2014 Conditii de cazare mizerabile — scris în 27.01.15 de mail1995 din CONSTANTA - nu recomandă
- Dec.2014 Atitudine de 2 stele la hotel de 2 stele — scris în 27.12.14 de vlaziano din CS - nu recomandă
- Dec.2014 Excelent — scris în 26.12.14 de P.G 12 din GAESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Totul OK pentru un hotel de 2 stele — scris în 11.10.14 de Bogdan224 din BUCURESTI - RECOMANDĂ