Drept la replică
Buna ziua,
Intradevar preturile nu sunt updatate pe site la mincare deoarece mereu schimbam cite ceva. De la 01.12.2014 vor fi stabile.
Acum legat de mincare sincer? suntem o locatie in care lumea vine special pentru mincare si dvs spune-ti ca era rece. Eu nu cred sincer si daca pune-ti raportul calitate pret la tot iesiti in cistig.
Dumneavoastra faceti mult rau scriind aici lucruri negative doar pentru ca dvs nu v-a placut. Sunt mii de oameni care au fost aici si au plecat multumiti.
Daca nu v-a placut va recomand hoteluri mai scumpe cu conditii mai bune (noi de la 15. sept renovam) dar ma indoiesc ca va veti duce pentru atat va permis si va permite bugetul. Nu va putem da totul gratis si eventual bani sa veniti la noi. Si asa cred ca tot a-ti scrie negativ.
O zi buna!!!
Trimis de vcristea* in 03.09.14 12:46:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AZUGA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vcristea*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Calitate-pret? Hai sa fim seriosi si realisti... nu mi se pare normal sa platesc un meniu de voucher si sa primesc pilaf acrit si sa nu mai spun cafeaua care era ca o spalatura de vase jumatate numai zat si referitor la mancare nu stati foarte bine... mi-a fost frica totusi sa nu se imbolnaveasca copilul... poate este mai bine sa platim putin mai mult dar sa avem conditii mai bune... sa nu vb de igrasia care o aveti in camere... am observat parerile sunt mai mult proaste decat bune... sper sa faceti ceva sa mai imbunatatiti...
@nicoloprea: intradevar avem camere si camere, de aceea de la 15.09 etajul 1 si 2 intra in completa renovare + mocheta in tot hotelul va fi schimbata. Cu preturi asa mici credeti-ma nu e usor sa faci schimbari. Sper ca data viitoare sa daca mai veniti la hotel sa fiti mai multumiti (consider ca mincarea este baza la noi si nu stiu daca s-au plins 10 persoane in total).
O zi buna!
NB vcristea* este (sau a fost) reprezentant al unității
@nicoloprea - Deci n-am pierdut nimic... Trebuia sa ajungem si noi iarna asta, dar, dupa ce am platit avansul stabilit, in urma discutiilor detaliate prin telefon, ne-au sunat si au zis ca, de fapt nu aveau camere... Uau!!! Pai astia trebuie evitati daca nu stiu pe ce lume traiesc!!! Mai bine sa iasa si sa dea zapada, poate se descurca mai bine!!!
- Feb.2017 Fugiți, e jalnic!!! — scris în 13.02.17 de negulescu din PLOIEşTI
- Aug.2015 O experienta frumoasa — scris în 15.08.15 de Veronyk din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Interesant — scris în 24.07.15 de Anghel IORD din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2015 Nu recomand — scris în 27.01.15 de Alina2015 din MANGALIA - nu recomandă
- Dec.2014 Conditii de cazare mizerabile — scris în 27.01.15 de mail1995 din CONSTANTA - nu recomandă
- Dec.2014 Atitudine de 2 stele la hotel de 2 stele — scris în 27.12.14 de vlaziano din CS - nu recomandă
- Dec.2014 Excelent — scris în 26.12.14 de P.G 12 din GAESTI - RECOMANDĂ