Incep prin a spune ca este pentru a doua oara cand mergem intr-un sejur in Bulgaria, primul a fost anul trecut la Nisipurile de Aur.
Astfel, in comparatie cu hotelul in care am stat acolo (tot de 4 stele) Laguna Garden e mult mai ok din AROAPE toate punctele de vedere.
La receptie personalul foarte de treaba, ni s-a raspuns amabil la orice intrebare, ni s-a explicat toate detaliile, atat despre programul de masa cat si despre zona de plaja corespunzatoare hotelului, unde este aceasta localizata, restaurantul, lobby bar-ul de la recetie, de la piscina.
Parcarea din fata hotelului in schimb este foarte mica, dar in apropierea hotelului este o alta parcare mult mai mare comuna pentru mai multe hoteluri.
Camera a fost foarte buna. Mare, spatioasa, cu vedere la piscina, lenjeria de pat schimbata la doua zile si prosoapele in fiecare zi (si asta fara sa dam nimic cameristelor). A fost si un televizor micut in care prindeam un singur post romanesc. Am fost 3 persoane si am avut un pat de o persoana, un altul de doua si un extra bed mai mic.
Pe balcon erau 2 scaune cu o masuta si uscatorul de rufe.
De piscina - foarte multumiti.
Este mare, adancimea maxima a apei este de 1.30m, pentru sezlonguri nu era nevoie sa te trezesti de dimineata pentru a ocupa, mereu puteai gasi libere. La bar aveau pizza, cartofi, fructe, sucuri, inghetata, de toate.
Cei de la animatie aproape mereu prezenti (intr-o zi in care a fost mai noros si nu era atat de multa lume la piscina au lipsit), ne invitau mereu pe fiecare in parte la diverse jocuri atat in apa cat si pe uscat.
Apa din mare foarte curata, nu foarte aglomerata. Pe plaja pentru fiecare camera erau gratuite doua sezlonguri cu o umbrela.
Acum vine randul bilei negre ca sa spun asa. Mancarea
Desi diversificata in sensul ca existau multe feluri de mancare, acestea se repetau de cele mai multe ori si evident mancarea ramasa dintr-o zi nu era aruncata.
Astfel, din pacate doi membrii ai familiei am facut o toxiinfectie alimentara la jumatatea sejurului. Ne interesasem din timp si stiam de existenta centrului medical din statiune. Am fost acolo, am avut asigurarile de sanatate facute si dupa o noapte starea s-a imbunatatit... dar de la hotelul restaurantului nu am mai mancat.
Aceasta a fost partea negativa, care nu este deloc de neluat in seama, insa in rest totul a fost foarte frumos, ireprosabil pot spune.
In concluzie, recomand acest hotel cu precizarea sa aveti mare grija cum mancati, ce mancati.
Trimis de mv_d in 01.09.13 11:40:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Golden Sands
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mv_d); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mv_d: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2021 Vacanta reusita in Albena — scris în 30.08.21 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Laguna Garden superb! Recomand — scris în 06.09.19 de Ra* din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Laguna Garden nu mai e ce a fost!!! — scris în 22.08.19 de Lucky2017 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jul.2019 Decizia va apartine — scris în 11.07.19 de Mangrova din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2018 Albena da, Laguna Garden nu — scris în 14.10.18 de lidiasi din IASI/BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2018 Un all-inclusive mai degraba slab decat bun — scris în 10.09.18 de heto86 din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2018 Prima dată în Bulgaria - Laguna Garden o alegere corectă calitate / preț — scris în 23.08.18 de Vlad Nechita din MOINEşTI [BC] - RECOMANDĂ