La Laguna Beach ne-am mutat dupa 3 nopti petrecute la Laguna Mare (vezi impresii), intr-o camera care nu ne-a placut deloc.
Ce ne-a placut:
1.Vederea catre gradina de trandafiri
2.Aer conditionat care functiona foarte bine si nu era zgomotos
3.Frigider in camera desi era anuntat ca nu are (pe site-ul de rezervari)
4.Perdeaua de la camera :) – chiar era foarte draguta!
5.TV LCD cu o diagonala cu dimesiune civilizata
6.Dulap mare
7.Am putut sa imi aleg (la aceeasi bani) intre dubla cu vedere la mare sau twin cu vedere la gradina (am ales gradina, ca iesea patul mai mare)
8.Uscator de rufe pe balcon
9.Cazare in 5 minute, la ora 11.00
10.Bellboy – la Laguna Mare am carat la bagaje de ne-am plictisit
11.Situat chiar pe plaja
12.Snak-urile mai bune decat la Laguna Garden
Ce nu ne-a placut
1.Baia fara cabina de dus sau cada, doar cu o bordura si cu perdea de musama (din fericire nu se inunda ca la laguna Mare)
2.Nu s-a facut curat decat in 2 zile
3.Nu s-a realimentt cu gel de dus si sampon decat in 4 zi, desi s-au terminat din prima
4.Mancare mult mai proasta decat la Laguna Garden
5.Nu aveau Pool Bar, doar Llobby Bar
6.Check out a durat 2 ore si 30 minute (intai imi cereau alt pret decat antamasem eu pe site-ul de rezervari, apoi au trebuit sa verifice, apoi m-au trimis la masa, sa mai verifice, apoi nu le mergea POS-ul...)
In concluzie, noua ni se pare un hotel de 3* cu restaurant de 2* care are insa avantajul pozitiei pe plaja, in plin centrul statiunii. Nu voi mai revenii insa la acest hotel si nici nu il voi recomanda nimanui.
Trimis de balena in 07.08.12 01:08:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Duni Marina Beach, Albena Laguna Mare
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (balena); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2022 Nu recomand deloc Laguna Beach Albena, Bulgaria — scris în 17.08.22 de Ancis06 din SUCEAVA - nu recomandă
- Jul.2022 Vacanta cu mai mult rele decat bune — scris în 14.07.22 de ux125937 din TîRGU MUREş - nu recomandă
- Aug.2021 Hotel Laguna Beach Albena - august 2021 — scris în 11.08.21 de erin din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Păcat de zonă — scris în 04.08.21 de Ionut_ms din TîRGU MUREş - nu recomandă
- Jul.2017 Destul de bine — scris în 06.07.17 de villie71 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Hotel Laguna Beach - Albena - iunie 2017 — scris în 14.06.17 de ioan marinescu din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- May.2016 Albena- Laguna Beach — scris în 05.08.16 de Lizi9 din BUCURESTI - RECOMANDĂ