CE MI-A PLACUT:
- aproprierea de plaja: practic pe plaja
- camera cu vedere la plaja: toate au, hotelul fiind in arhitectura tip amfiteatru
- superba gradina de trandafiri
- am ajuns la 9, si desi check in era cu ora 14, am primit camera si masa de la 12
- vremea a fost minunta desi era jumatatea lunii iunie 15-22 (spun asta pentru ca nu am mai fost niciodata in aceasta perioada ci doar in iulie-august)
CE NU MI-A PLACUT
- camera cu gresie pe jos, nici urma de vreun covoras, desi chiar la plecare la lift femeia venea cu un carut plin cu traverse si a lasat una in fata unei camere
- camera nu prea mare si cu vizibile urme de uzura: mobila zgariata, scurgere dus infundata, miros in baie, clanta defecta la baie si intrare
- animation team absenta: doar un tip si o tipa care se ocupau, cica, asa mi-au spus ei, de grupul de rusi. Doar o dimineata da una ba faceau niste gimnastica la piscina... pe la vreo 11. 30!! , si tot o seara da una ba kids disco. Nici un joc pentru copii, darts, bochia, colorat... ... jocuri... . etc
- piscina se inchide la 17:30, cand pofta de scaldat e in toi, dupa o zi torida, si musai trebuia sa iesi ca turna o solutie de facea spume. Chiar a venit o mamica sa reclame ca baiatul sau de vreo 10-11 ani facuse ceva urat: ii curgeau ochii si nasul si avea pe fata pete albe
- la cosurile de gunoi da la piscina se facea curat abia dimineata tarziu. . 9-10
- pool-bar era... neamenajat... cel de la piscina... si arata ca o ruina...
- baia de la lobbybar era neingrijita suficient: lipseau servetelele de hartie iar uscatorul nu mergea
- la snackbar o zi mici o zi hamburgeri, iar restul neschimbat: inghetata, rosii, castraveti, cartofi fierti si pai, mere si croasante
- la masa doar 4/5 feluri gatite (copanel cu sos, peste cu sos, varza cu carne, 2 supe), in rest sa-ti combini: tava cu porumb, mazare, spaghete, sos cu ciuperci, sos de rosii, legume...)
Trimis de marcela in 25.06.09 22:05:00
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marcela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2022 Nu recomand deloc Laguna Beach Albena, Bulgaria — scris în 17.08.22 de Ancis06 din SUCEAVA - nu recomandă
- Jul.2022 Vacanta cu mai mult rele decat bune — scris în 14.07.22 de ux125937 din TîRGU MUREş - nu recomandă
- Aug.2021 Hotel Laguna Beach Albena - august 2021 — scris în 11.08.21 de erin din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Păcat de zonă — scris în 04.08.21 de Ionut_ms din TîRGU MUREş - nu recomandă
- Jul.2017 Destul de bine — scris în 06.07.17 de villie71 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Hotel Laguna Beach - Albena - iunie 2017 — scris în 14.06.17 de ioan marinescu din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- May.2016 Albena- Laguna Beach — scris în 05.08.16 de Lizi9 din BUCURESTI - RECOMANDĂ