Super bine pentru familiile cu copii, am sa mai revin
Pentru început am sa le scriu cârcotașilor care m-au speriat si pe mine din martie de când am luat biletul și pana am ajuns acolo. Nu mergeți la Albena dacă vreți distracții si cluburi. Nu va așteptați ca bulgarii sa ne placa, pentru ca, noi suntem genetic cocalari si carcotasi, si doar pt ca suntem cu o idee deasupra lor, ne dam rotunzi de parca n-am fost si noi ca ei prin 95' si apoi nici noi nu-i agreem.
Pentru cei care pleacă cu copii, stațiunea este ful de copii, n-am văzut atâtea cărucioare in nici-o alta stațiune. Din celelalte recenzii ați înțeles ca drumul este destul de prost, dar dacă mergeți pe Vama Veche nu sunt decât 70-80Km.
Hotelul este pe plaja asa ca, va recomand sa mergeți pe plaja si ve-ti da de el, nu cu străduțe si parculete.
Plaja curata, apa curata, piscinele de asemenea. Surprinzător cum ta, ra, ta, ta pot sa o facă si noi nu, cu toate ca avem aceeași mare (întrebați-l pe Mazare).
Cazarea s-a făcut rapid, si pt ca am mai fost la Albena si din poze si experiența știam ca au camere cu paturi de o persoana, prinse in perete, am cerut agenției pat matrimonial si desigur pătuț. Totul a fost super, cazare la parter, deci nu ma trambalam cu căruciorul prin lift, pat matrimonial, paturi suprapuse, pătuț si o canapea; intr-o aripa a hotelului unde erau numai familii cu copii intre 3 luni si 3 ani. Foarte bine, asa ca nu mi-am făcut procese de conștiința ca deranjez pe cineva asa cum nu m-am supărat ca auzeam alti bebeluși plângând. Tin sa va spun ca am plecat super dotata la secțiunea mâncare cel mic. In 2009 fetita mea care avea 5 ani a facut o enterocolita ura la un alt hotel din Albena, cei drept de 3*. Am avut baby cook, mâncare speciala pt bebeluși, fructe, legume pt supa, etc.
Mâncarea a fost foarte buna, ei gatesc cam ca noi, carne cu legume scăzute, supe de pui, porc, peste, supe creme de legume... garnituri, salate, mezeluri, croissante, pateuri... Este adevărat ca, știu ca apa nu este potabila asa ca am evitat apa, sucuri la dozator, si mezelurile (arătau dubios). In rest n-au fost probleme, nu lipsea grătarul de la nici-o masa, ba ne-au dat si scoici si fructe de mare. Erau romanasii noștrii cu farfuriile cât China. Nesimțirea romanilor a fost primordiala, jaf si neghiobim. Pe plaja si la piscine se ocupa sezlonguri intre orele 6-7, dupa aceste ore cu putin noroc mai apuci prin ultimele randuri. La fel si la masa, se aseaza romanasii ca la nunta, uita sa mai plece si sa lase masa si altora ca sa poata manca toata lumea.
In concluzie
avantaje: -pozitie buna, in centru statiunii, curatenie, mancare buna, camere mari,
dezavantaje: aglomeratie la restaurant, peretii camerelor subtiri (se aude tot), bulgarii destul de acrii cu romanii (pe buna dreptate, dar amabili ca nu pot fara noi), parcarea micuta (nu uitati ca in momentul cand plecati platiti 5 leva parcarea asa ca sa mai opriti ceva bani), animatie slabuta rau de tot
Trimis de mogosansimona in 09.07.11 02:05:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena- hotel Orhideea
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mogosansimona); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mi-a mai venit inima la loc!!! Noi mergem din 21.07! Un vot de la mine!
ERAM SIGUR CA O SA MAI pLACA SI LA ALTII MAI ALES CU COpII
pUNE SI pOZE TE ROG.
In BG aveti grija la apa de baut mai mult decat la mancare - cele mai multe enterocolite se fac din cauza apei. Apa "la bidon" sta de multe ori prea mult in soare la distribuitori.
Sanatate!
NOI AM BAUT DOAR IMBUTELIATA DEVIN ACEASI MARCA CARE O BEM SI ACASA RECOMANDATA DE pEDIATRU.
- Aug.2022 Nu recomand deloc Laguna Beach Albena, Bulgaria — scris în 17.08.22 de Ancis06 din SUCEAVA - nu recomandă
- Jul.2022 Vacanta cu mai mult rele decat bune — scris în 14.07.22 de ux125937 din TîRGU MUREş - nu recomandă
- Aug.2021 Hotel Laguna Beach Albena - august 2021 — scris în 11.08.21 de erin din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Păcat de zonă — scris în 04.08.21 de Ionut_ms din TîRGU MUREş - nu recomandă
- Jul.2017 Destul de bine — scris în 06.07.17 de villie71 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Hotel Laguna Beach - Albena - iunie 2017 — scris în 14.06.17 de ioan marinescu din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- May.2016 Albena- Laguna Beach — scris în 05.08.16 de Lizi9 din BUCURESTI - RECOMANDĂ