am fost si noi de paste 4 zile la acest hotel... 18 persoane
noua ne-a placut totul. camerele curate. mincarea buna. distractie ok...
a fost o formatie din hunedoara si ne-a cintat numai in romaneste pe fiecare seara.
am fost in vizita la nisipurile de aur, la balcic la castel o sa pun poze dar nu acum.
Trimis de mary-criss in 14.05.11 23:14:27
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mary-criss); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
parerile de paste sunt foarte ok sper ca si in perioada 27.05-03.06 sa fie super ca ma duc acolo 2 adulti si un kinder de 1an si 8 luni.
daca imi poti da detalii despre locuri de joaca pentru pici, am inteles ca e si un parc de distractii foarte aproape.
multumesc si distractii placute in continuare.
da am vazut multe locuri de joaca. ai nimerit bine la statiunea aceasta. ca e f. curata si linistita. ai luat bilete la hotelul laguna beach? in aceasta perioada ai gasit la oferta nu? da-mi mesaj pe privat (pm) sa-mi spui cit ai dat pe bilete si agentia... te rog. ca daca pretul e ok mergem si noi la plaja. La piscina si la plaja nu are bar ca in alte parti. daca vrei sa bei ceva doar la bar in hol. are jacuzi. sauna. piscina interioara. o sa va placa sunt sigura.
sper sa ai noroc "cristiojo" dar din experienta mea, "de pasti" sunt mai primitori fata de vacanta de vara, si aici ma refer la masa si programele de divertisment
daca id de mess e acelasi ca aici ti-am scris ceva
ca pe privat nu ai dat accept pt mesaje
multumesc mult de informatii
mersi de incurajare, sper sa fi prelungit pastele atunci
o sa va scriu cind ma intorc
buna cristi. te-am adaugat in lista mea de prieteni. mergem si noi la bulgari pe 28 mai ne-am hotarit. miine ma duc sa platesc biletele. la hotel laguna beach nu mai aveau bilete dar o sa iau la laguna garden este alaturi. vb. pe mess. pa
pot doar sa iti spun ca ma bucura faptul ca in zona o sa fie cineva cu care pot schimba o parere si sper ca pici nostri sa se bucure cel mai mult
sejur placut si cred ca o sa ne vedem acolo.
Cristi sa-mi dai nr. tau de telefon sa-ti trimit mesaj cind ajungem acolo... mai venim cu niste colegi de serviciu (2 familii fara copii) hai ca mai vb. pe mess. noi plecam din buc. simbata dim. si ne intoarcem miercuri dupa amiaza avem 5 zile.
nr meu l-am trimis pe mess
suna-ma ca eu am pierdut pe al tau
eu oricum plec de vineri asa ca te-as putea ajuta cu pareri despre drum, o sa o iau prin vama veche
o zi buna
Distractie placuta si vreme super! Va astept cu impresii din acest sejur. Noi mergem in iulie!!!
am venit din Bulgaria de 2 zile (am stat 6 zile) ce sa va spun noua ne-a placut la ei. facea curatenie pe fiecare zi in camera mancare multa aveai ca alege de acolo, dulciuri, bauturi, inghetata. gustari intre mese.
Am stat la plaja am fost din nou la Balcik la Varna la cumparaturi. plimbari prin statiune...
o sa mai pun citeva poze din vacanta aceasta.
@mary_cris: ar fi prereabil sa scrii un review distinct despre aceasta a doua vacanta acolo (chiar daca nu ai gasi acum timp pentru detalii prea multe).
Altfel, pozele de anul acesta or sa se "suprapuna" cu cele din prima vacanta si o sa deruteze programul de afisare, care le va prezenta ca fiind din "Aprilie 2011" (data prezentului review)
Admin. am crezut ca nu mai pot sa fac alt review... nu poti sa-l muti tu te rog?
Admin uite ce am gasit scris aici, si am crezut ca nu am voie sa mai deschid alt review. Nu sunt acceptabile doua seturi de impresii pentru acelasi obiectiv, din partea aceluiasi utilizator.
Ma bucur ca totul a fost ok!!! As vrea sa-mi spui daca sunt probleme cu parcarea (am vazut ca-i cam mica). Noi am ales acest hotel pt ca este f aproape de plaja si este aproape identic cu L. Garden (unde am stat de mai multe ori) si ne-a placut.
cind am ajuns noi simbata era cam aglomerata parcarea. dar de duminica dupa amiaza sa golit. ai dreptate are putine locuri de parcare la cite masini vin.
Am gasit o super oferta de 17E/zi pers. la Albena la acelasi Hotel care am fost de paste. si am plecat din nou pt. 6 zile la plaja. Foarte multi romani viziteaza litoralul Bulgaresc.
Am gasit loc de parcare, se plateste 5 leva pt. sejur la receptie. Bani poti schimba la receptie sau la banci in statiune. Am prins vreme buna de plaja, am vizitat din nou Balcicul am fost de 2 ori la Varna la cumparaturi nici nu stiu cind a trecut cele 6 zile.
Mincarea foart buna si diversificata, dulciuri multe, suc la dozator f. bun cel de mere. cafea buna, bere cit vrei, gin, lichior de trandafir, sampanie. (cele de import se platesc la bar). fructe mere, banane. grefe, portocale.
Curat se face pe fiecare zi si se schimba prosoapele. personalul foarte amabil. Muzica pe fiecare seara in restaurant de aceeasi formatie de romani (din hunedoara).
Hotelul are si piscina interioara, sauna, sala de masaj. noua ne-a placut la acest hotel vi-l recomand cu placere este foarte aproape de plaja. Umbrele si scaune noi la plaja si gratis. toate camerele au vedere la mare, multa verdeata in statiune si liniste.
- Aug.2022 Nu recomand deloc Laguna Beach Albena, Bulgaria — scris în 17.08.22 de Ancis06 din SUCEAVA - nu recomandă
- Jul.2022 Vacanta cu mai mult rele decat bune — scris în 14.07.22 de ux125937 din TîRGU MUREş - nu recomandă
- Aug.2021 Hotel Laguna Beach Albena - august 2021 — scris în 11.08.21 de erin din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Păcat de zonă — scris în 04.08.21 de Ionut_ms din TîRGU MUREş - nu recomandă
- Jul.2017 Destul de bine — scris în 06.07.17 de villie71 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Hotel Laguna Beach - Albena - iunie 2017 — scris în 14.06.17 de ioan marinescu din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- May.2016 Albena- Laguna Beach — scris în 05.08.16 de Lizi9 din BUCURESTI - RECOMANDĂ