Pentru niste turisti romani, obisnuiti cu 3 stele la Mamaia si care nu au mai iesit din tara, a fost un concediu foarte reuşit. Localizarea pe plajă a hotelului, nisipul fin şi curat, apa limpede si calda, masa asigurata fără stresul de a cauta de fiecare data cel mai avantajos restaurant, ne-au adus relaxarea de care aveam nevoie. De fapt, asta e si motivul pentru care merge omul la mare: să se relaxeze.
Nu stiu cum e la noi la 4 stele, dar aici hotelul arata cam ca unul de trei. Prosoapele si lenjeria au fost schimbate o data, iar curatenie in camera se facea zilnic. Mancarea a fost pe gustul tuturora, chiar si a unui mofturos de 5 ani. Daca nu aveam curajul sa gustam nu stiu ce preparat la tava, un gratar era intotdeauna alegerea perfecta. nici garniturile sau salatele nu erau mai prejos. Chiar si prajituri am mancat, ridicandu-ma mereu cu regretul de a fi gustat din prea multe feluri. Sotul meu a descoperit la un moment dat sampania cu gheata, care a inlocuit cu succes vinul, nu prea stralucit.
Sezlonguri pe plaja am folosit (si asta e un secret, nu mai spuneti nimanui) uneori mai mult de 2 cate aveam voie (doar eram 4) gratis.
Recomand pentru cei cu copii si cu bugetul mic, dar care considera ca merita o vacanta relaxanta.
Bye!
Trimis de danielaracovita in 19.01.11 17:01:43
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danielaracovita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ce ne poti spune despre distractie si relaxare, observ ca are nota cea mai mica dintre cele atribuite de tine serviciilor de la acest hotel.
- Aug.2022 Nu recomand deloc Laguna Beach Albena, Bulgaria — scris în 17.08.22 de Ancis06 din SUCEAVA - nu recomandă
- Jul.2022 Vacanta cu mai mult rele decat bune — scris în 14.07.22 de ux125937 din TîRGU MUREş - nu recomandă
- Aug.2021 Hotel Laguna Beach Albena - august 2021 — scris în 11.08.21 de erin din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Păcat de zonă — scris în 04.08.21 de Ionut_ms din TîRGU MUREş - nu recomandă
- Jul.2017 Destul de bine — scris în 06.07.17 de villie71 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Hotel Laguna Beach - Albena - iunie 2017 — scris în 14.06.17 de ioan marinescu din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- May.2016 Albena- Laguna Beach — scris în 05.08.16 de Lizi9 din BUCURESTI - RECOMANDĂ