Am ales aceasta locatie pe baza amintirilor dintr-o tabara in care am fost in copilarie, dupa accesarea localitatii.
Unitatea in care am fost cazati este relativ nou aparuta, foarte bine organizata de gazda.
Sunt doua corpuri de cladiri, unul cu camere de cate 2 persoane, iar celalalt cu trei camere cu cate trei paturi si doua camere cu cate doua paturi, fiecare cu baie proprie, balcon, tv, A/C, frigider.
Exista restaurant cu o terasa aferenta care poate deservi toti locatarii unitatii, insa perioada in care am fost noi fiind in afara sezonului, a fost inchis neavand acces. Cu toate acestea, gazda noastra ne-a servit cafea si ne-a pus la dispozitie vesela necesara gospodaririi proprii.
Aici ar trebui luat in seama ca unitati de servire publica in localitate nu prea exista (cele doua pe care le-am accesat find sau inchise sau rezervate pentru petrecere privata).
Totusi, pentru ca am avut noroc de vreme frumoasa, in complexul Lacurilor Naturale, exista mai multe unitati de servire publica, insa accesibile in cadrul programului de plaja/plimbare.
Pentru noi, avand in vedere copiii, punctul forte a fost terenul de sport pe care l-au folosit din plin.
In curte, exista si gratar care poate fi folosit si un foisor separat in care poate fi luata masa.
A fost o minivacanta neasteptat de reusita si spun "neasteptat" datorita putinei reclame facuta locului.
Daca e sa completez ceva, fotografiile de pe site sunt identice cu realitatea.
Trimis de ElenaS. in 02.06.15 09:51:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în OCNA SIBIULUI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ElenaS.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ElenaS.: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@webmasterX - Localizarea este conform cu realitatea
- Aug.2014 Lacul Verde - Ocna Sibiului — scris în 14.08.14 de Simona22 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Cel mai bun loc de cazare pentru Ocna Sibiului — scris în 17.04.13 de susu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Exemplar — scris în 16.04.12 de zup din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Cazare Ocna Sibiu, Hostel Lacul Verde — scris în 01.09.11 de leea din BUCURESTI - RECOMANDĂ