Bregenz, zona Voralberg din Austria, am fost aici cu toate ca am fost cazat in Lindau Germania. Fiind cazat in Lindau am vrut sa vad si acest loc care e la 10 minute de mers cu tren sau masina.
Orasul e situat pe malul lacului Bodensee sau Constance depinde in ce limba spui. Iesire la lac au 3 tari __Elvetia_Germania_si o mica bucata are si Austria.
Prima vizita in zona lacului am facuto in Elvetia, pe urma am trecut in partea cealalta a lacului cu vaporul in Germania si de acolo de 2 ori am fost si in Bregenz in Austria.
Orasul pot sa spun ca e un fel de statiune la lac unde in fiecare an se tine un mare festival de opera chiar pe malul lacului.
Faleza arata foarte bine ca si celelalte zone de pe lac in care am fost in cele 3 tari. De vizitat sunt multe locuri si cumparaturile le-am facut aici cu toate ca am stat mai mult in Germania la 10 minute de mers, la un moment dat nici nu stiam in ce tara sunt.
Ca si o parere proprie despre cele 3 tari vizitate in prima faza nu sunt mari diferente cu toate ca se spune ca in Elvetia e mai scump.
Din zona portului Bregenz pleaca vapoarele spre toate zonele (tarile) turistice din zona.
Cine va ajunge in zona lacului Bodensee in Lindau (Germania) trebuie sa vada
si orasul Bregenz din Austria.
Trimis de Nicu in 14.12.09 19:38:10
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Nicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
E frumos sa fii pe acest lac si sa spui ca ai vizitat trei tari deodata. SUPER!
Lacul e mare al treilea ca marime din Europa merita vizitat. Cine ajunge in zona ajunge usor cu vaporul in toate cele trei tari.
Ca si marime am vizitat lacul nr 1 si lacul nr 3 din Europa , trebuia sa le iau la rind nr 1 pe urma 2 si pe urma 3. Nr 2 ca marime l-am sarit poate data viitoare.
- Jun.2020 Un lac, doua orase - Bodensee, Lindau si Bregenz — scris în 26.10.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Bregenz un orasel deosebit — scris în 20.08.12 de nana72 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Festivalul de opera de la Bregenz — scris în 06.11.11 de trigri din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Bregenz in luna iunie — scris în 25.06.11 de DanCld din DUBLIN - RECOMANDĂ