Plaja Lady's Mille — Limassol
Orașul, care mă face să mă reîntorc la el, Limassol. Plajele cu blue flag, grădina zoologică aproape de plajă, locurile de joacă pentru copii, locul de promenadă este un semicerc care te scoate de pe trotuar te duce deasupra mării... te lasă să privești marea, vapoarele... apoi poți continua... plimbarea...
Anul acesta am ales plaja doamnelor adică„LADY MILLE” . Aici intrarea în mare este lină, iar gonflabilele =tobogane, trambuline=bine ancorate în nisip transformă acel loc într-o adevărată oază de relaxare și distracție pentru copiii cu vârste cuprinse între 2-12 ani.
Am plătit 5 euro pentru o zi.
Șezlongurile au avut saltele, umbrele, și măsuțe din plastic, prețul unuia fiind 10 euro.
Am avut aproape un restaurant, unde am savurat cafeaua perfectă.
Trimis de Miri0822 in 29.10.23 10:06:04
- A fost prima sa vizită/vacanță în CIPRU
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Miri0822); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Odată cu primul review trimis, @Miri0822: bun-venit cu adevărat în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Poate reușești să încarci mai multe poze, măcar?
Bine ati venit!
Am crezut ca este doar un ecou... am tot derulat cautand sa citesc impresiile dar n-a fost sa fie!
Poate urmatorul review va fi mai atractiv.
- Jun.2016 Kourion, bijuteria antică a Ciprului sau locul în care am găsit-o pe Ktisis — scris în 30.07.16 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Jun.2016 O jumătate de zi prin încântătorul Limassol medieval — scris în 30.06.16 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Water parkuri, Manastiri si Malluri — scris în 19.08.14 de TraianS din RADAUTI - RECOMANDĂ
- Oct.2011 Larnaka - Lemesos - Paphos, un posibil traseu de o zi — scris în 22.11.11 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2011 Chirokitia-Patrimoniu UNESCO — scris în 29.04.11 de balasa violeta din CâMPINA - nu recomandă
- Nov.2006 Limassol — scris în 27.06.17 de danaeldreny* din PANTELIMON [IF] - RECOMANDĂ