BUN
La Digue Island Lodge
La Digue island lodge e un resort pe insula La Digue, zona Reunion.
Se afla la 5 minute de mers cu mini autobuzul de statia de Jetty (transport inclus de la resort pentru turisti). Se afla langa biserica Notre Dame de Asuncion si scoala, avand si un mini market chiar la intrare. Super locatie dupa parerea mea.
Vestita plaja Source d’Argent de pe domeniul L’Union Estate se afla la 3min de mers pe bicicleta. In drum e si un spital nou construit.
E un resort mare cu diferite tipuri de camere:camere duble in casa coloniala (arata invechite si nu am gasit multe reviewuri pozitive) si cele mai renumite sunt chaleturile din gradina sau plaja cu o baie de dimensiuni decente, semi deschise inafara (adica zidurile nu se unesc sus cu acoperisul ci au o parte deschisa spre exeterior, fara geamuri).
Noi ne-am cazat la aceste chaleturi, avand o camera cu mobilier de lemn/tv/minibar/uscator de par/fierbator apa pentru cafea-dar NU are fier de calcat (eu am fost inspirata sa il aduc de acasa pe cel de voiaj).
Baia e incapatoare cu dus de tip walk-in, chiuveta cu mobilier de depozitare si toaleta. In fata cabanutei aveam o masuta cu 2 sezlonguri si un suport de uscat rufe. Curatenia e de nota 20!
Fiind amplasat pe plaja privata, are si piscina cu bar insa atentie la flux si reflux! Dimineata apa era retrasa si plaja intinsa iar seara plaja disparea aproape complet.
Zona restaurantului era deasupra plajei, frumoasa. Am servit micul dejun si cina acolo fiind incluse in pret.
Micul dejun lasa de dorit-Clasica omleta, paine prajita, oua, cateva fructe, gemuri si niste produse de patiserie. Mie mi-au lipsit cel mai mult legumele, fie ele intregi sau pentru facut salata. Apa cu infuzie de fructe si sucul de fructe erau incluse, restul era contra cost.
Cina a fost buna, cu diferite tematici in fiecare seara, de ex Seara Creola. Mult mult peste, fructe de mare, orez si tipuri de curry, paste, salate, supe. Deserturile erau absolut delicioase. Bauturile (alcoolice sau non alcoolice sunt contra cost). Inclusiv apa. Fie plata sau minerala.
Personal foarte amabil si prietenos.
Nota finala 8/10 din cauza micului dejun.
Trimis de HelloAlex in 13.11.23 20:05:53
- A fost prima sa vizită/vacanță în SEYCHELLES
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (HelloAlex); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: -4.35483380 S, 55.82626208 E - neconfirmate încă
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 13208&hid=28318.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.