Sejur peste asteptari
Sejurul la Casa pescarului a fost unul peste asteptari! Ne-am simtit ca acasa.
Totul a fost pus la dispozitia noastra.
Conditiile de cazare gasite la fata locului au fost identice cu cele prezentate pe site-urile de promovare.
Camere curate, curte ingrijita, amplasare in apropierea falezei si a plajei, magazin chiar linga pensiune.
Iar gazdele, niste persoane deosebite, cu mult bun simt, oneste, corecte, prietenoase au transformat aceasta vacanta intr-o experienta de neuitat si ne-au facut sa ne dorim sa revenim cit mai curind.
Multumim
Trimis de Aura-Mihaela in 13.07.18 16:55:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SULINA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aura-Mihaela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Aura-Mihaela: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 91&ridAnt=87223
Subscriu... conditi mult peste asteptari... mancare buna, curatenie... gazde primitoare! recomand...
@Aura-Mihaela: am observat ca pe site avem 2 lcoatii cu numele Casa Pescarului - una = casa, a doua = pensiune. Inclin sa cred ca este vorba de o dublura a rubricii.
Te rog sa dai click pe link-ul de mai jos si sa-mi confirmi/infirmi daca poza corespunde cazarii care ai avut-o.
google.ro/maps/@45.154493 ... hl=ro&entry=ttu
Multumesc!
@elissaa: am observat ca pe site avem 2 lcoatii cu numele Casa Pescarului - una = casa, a doua = pensiune. Inclin sa cred ca este vorba de o dublura a rubricii.
google.ro/maps/@45.154493 ... hl=ro&entry=ttu
Multumesc!
- Jun.2013 Concediu placut la Sulina — scris în 10.02.14 de eadeea* din BUCURESTI - RECOMANDĂ