BUN
Salutare. Intrucat anul trecut, cand am fost oasptele celor de la Kustur, nu am fost in inspiratie de scris, va voi impartasi acum experienta noastra la Kustur. Cazarea am gasit-o pe net, despre drum nu are rost sa amintesc deoarece Romania - Kusadasi e arhicunoscut.
Despre Kustur nu pot sa spun decat de bine. E un Holiday Village foarte frumos, cu o curte foarte mare, plina de verdeata si flori, cu veverite care abia asteapta sa le hranesti cu niste alune.
Una peste alta este un resort pe care il recomand. Merita incercat. Vacante minunate va doresc.
despre SERVICII
Personalul este amabil si se descurca binisor si cu limba engleza.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Cazare am avut la un bungallow, cu terasa si a fost foarte ok camera. Spatioasa, racoroasa, pat foarte bun, conditii foarte bune in baie.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mancare destul de buna, bauturile mai slabute calitativ. Se fac si gratare zilnic, pe terasa restaurantului principal, dar daca nu sti te prinzi mai greu.
Peste drum au si un restaurant a la carte foarte fain, cu o priveliste superba la apus, unde am servit meniu pescaresc foarte bun.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja e peste drum (se trece prin pasaj subteran), are nisip si sezlonguri suficente, un barulet cu bere si racoritoare. Intrare lina in apa, e ok si pt cei mici.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Echipa de animatie isi face treaba destul de bine. Spectacolele de seara sunt dragute, iar peste zi fac activitatile obisnuite in astfel de resorturi.
Trimis de PeterCook in 15.06.23 10:13:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (PeterCook); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... d=111288&hid=21.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Aug.2016 Impresii despre Kustur Club — scris în 10.08.16 de vali_ilie80 din PITESTI - nu recomandă
- Jun.2015 Super vacanta — scris în 18.07.15 de maxi din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Se putea și mai bine... — scris în 19.06.14 de alex.cenusa din IASI - nu recomandă
- Aug.2013 Locatie de vis... nu va luati dupa toti — scris în 11.08.13 de Marius m din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Sub orice critica!!! — scris în 03.08.10 de alexm2270 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2010 Un concediu de vis — scris în 04.07.13 de cdiana din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Avertisment pentru cei care nu vor sa arunce cu banii — scris în 09.09.09 de camident* din BUCURESTI - nu recomandă